dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Celý deň som na teba a tú babu myslela a uvedomila som si,že vlastne aj ja keď som šla na dohodnuté rande,tak väčšinou z toho nič nebolo,alebo len taká nejaká epizóda bez nejakého významu. Ja som mala pred mužom 2 vážne vzťahy. Obidvom predchádzalo asi polročné kamarátstvo s nádychom erotického flirtu, niečo tým štýlom ako s tebou tu na nete...Boli sme kamoši,ale taký na hrane...
dneska to tu nejako preťahujeme
tak aby to bolo ešte za 500 - ak bude nevadí,ja sa už nejako šikovne poškrabkám....
tak, teda ideme kecať o tebe, takže ak ťa bude niekde svrbieť, tak vieš prečo a bude to na dlhšie, vieš kým to ja vendimu povysvetľujem
lauru som uhádol a s som tipoval silviu a tebe som tipoval budeš sa smiať ale kamila
v priezviskách to majú dobre španieli-vyberú si sami aké sa im páči
no dobre,dnes už ozaj stačí,choďte už obaja do postielky a môžte sa aj o mne porozprávať,ale len tak v rýchlosti,vieš ručne-stručne... Brú noc
Nie nepovedal mi nič,to je celý ten problém u neho,ale chcel ma pretiahnuť ešte ten večer...Si mi ale pokazil atmosféru...A keby si poznal ešte aj priezvisko...Za slobodna som ho mala zábavné ale teraz je to top...Tiež je sčasti nemecké...Preto som dala deťom Sandra a Laura
si geniálna, ťe péro sombréro, na to nie je odpoveď, hodím si tam včerajšie foto, teda samé pery tam budem mať
ale no to nemyslíš vážne, však na meno ti musel manžel keď ťa balil povedať niečo pekné, to muži robia
veď aj ten vojak zložil báseň pre teba
a moje meno vraj znamená v čínštine- nepredvídateľný človek
A cigu si tiež dáš?