kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

technécium

zmeniť rozhodnutie, preto lebo to o dosť veľa zvýši tvoje šance ku tvojmu prospechu aj keď to tak na prvý pohľad nevyzerá

ksl

Moja hádanka pre teba:
Koľko sĺz a trápenia
Aby sme sa mohli stretnúť
Ruku moju s tvojou pretnúť
Inou láskou,inou cestou
Novým šťastím žiť bez trestov

ksl

ďakujem veľmi pekne,ja ti zase sľúbim,že navždy ostaneš mojím najobľúbenejším imaginárnym človiečikom...
A čo to plávanie? a prečo musím zmeniť rozhodnutie?

technécium

pre ksl:
žiari ti úsmev na líčku, keď čítaš túto básničku, iste sa čuduješ trošíčku, prečo ti píšem potíšku, neverím na lásku a predsa ľúbim, neverím na sľuby no jedno ti sľúbim, nech bude naša cesta akokoľvek ťažká, som rád že sme sa spoznali, tak kráčam, idem preč, čakám, kým sa mi vráti reč

technécium

to ma napadla jedna varianta trošku s týmto súvisiaca a treba vedieť v nej plávať
no musíš si vždy vybrať tú druhú miestnosť, musíš vždy zmeniť rozhodnutie

ksl

Viem plávať,ale neviem prečo neznášam sa potápať...Ani prikrytú hlavu,napr. paplónom,alebo spacákom neznášam,mám pocit,že sa zadusím... A čo tá hádanka s tými miestnosťami?