kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

ksl

Hej,ale už som napísala srdcervúcu sms o tom,že prečo nás neľúbi najviac na svete...A pravdupovediac ešte som s nimi necestovala vlakom,sú to také mestské deti,všade autom...A je to čistá samovražda niekam s nimi ísť...A on to dobre vie,takže sa nebojí,že by som došla...

technécium

no už sme tu neboli dosť dlho naraz, ešte jedna otázka vieš plávať a tuším si pritvrdila, tak ti teda niečo hodím

technécium

myslím, že ak sa malé na tú cestu cítia po zdravotnej stránke, tak to nie je zlý nápad ak sa tam zjavíte aspoň uvidíš presne na čom si a samosrejme je lepšie, keď o tom nebudú vedieť, že ich poctíte návštevou

ksl

:-)Ano,mám problém s chlapom,ale nebudem to tu rozoberať,už som z toho unavená,toto fórum mám ako relax,ako jediný zlomok času z celého dňa,keď mám myseľ zamestnanú niečím iným ako tým,že prečo práve mne to neklape...A tvojej žene úprimne závidím,kiežby aj ten môj vedel čo sa na na valentína má...

technécium

nazdárek vidím, že tu mám kamoša
no láska to ošetrovateľstvo je súčasť taktiky
vidíš ani ja nemám autolekárničku eú a to už od pondelka začínam zarezávať
tak ok ešte okomentujem tvoje posledné príspevky a potom začneme získavať energiu z iných tém, túto domovskú si necháme ako strategické velenie

:-)

pockaj ksl nerozumiem... nechce sa mi citat vsetky tvoje prispevky tak mi aspon v skratke povedz aky mas problem s chlapom..?? valnetin? no tak dalo sa ..zenu som zobral na veceru lebo to sa patri a teraz oddychujem..

ksl

toto bolo posledný krát čo som ti písala o mojich problémoch.Odteraz sa budeme baviť po starom,ok? Prečo chceš ošetrovateľstvo? Nejak to nechápem,čo ťa k tomu vedie? Ty máš nejaké samaritánske sklony?

ksl

Myslíš že je dobrý nápad,aby sme zajtra,teda dnes sadli do vlaku a šli za ním? Určite by asi odpadol...Len sme všetky tri na ATB a bojím sa,že ochorejú...Autom sa bojím,nemám skúsenosti s jazdou v zime ani posranú EU lekárničku...A teraz mi došlo,že ani diaľničnú známku...

ksl

:-) A čo ty tu? Keď už chceš silou mocou prispieť do debaty,tak aspoň napíš,ako ty si strávil Valentína...Ak romanticky,zaľúbene a super,tak ja ti polichotím,budem ti závidieť...Si rád? A inak to rande je skvelý nápad,dík za tip.