kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

ksl

Tak a teraz je to už jasné...Už nemám pochýb a tak srdečne zdravím tvoje zmyselné pery a posielam niekoľko vášnivých hlbokých bozkov Vendimu,aby nebol smutný,že si mu to dnes tak pokazil...

ksl

ďakujem za kompliment,to mi ešte nikto nepovedal a aj tvoje je veľmi pekné, v podstate som si ho všimla v tvojom profile,len som si chcela overiť,či som správne pochopila

technécium

pamatám si to na fľašu od rumu, máš asi šťastie na imaginárnych kamošov, anagram je napr tá báseň, skrytý text v inom zrozumiteľnom texte

ksl

Neviem čo je anagram,ale znie to zaujímavo...Ja som takto inak naozaj dosť nevzdelaná a tú básničku mi napísal jeden vojak,písala som ti to už sem,ale určite si nebudeš pamätať,pointa: v živote som sa s ním nestretla a ani neviem ako vyzeral...

ksl

A čo hovoríš na to,že sa nám dnes 2x podarilo trafiť ten istý čas odoslania? Možno by sme mali pouvažovať nad nejakým tým cudzoložstvom,keď už sú také predpoklady zosúladenia...

ksl

To nič,myslím že ty to prežiješ.Tú básničku skús čítať ako japonci a pochopíš,čo som ti ňou chcela povedať...Už idem spať,lebo ich chúdence zajtra pozabíjam...Kým stihnem prvú kávu,tak sú dosť otravné...