kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

:-)

malinkej sme dali meno Laurinka.. zena tak chcela mne sa pacilo meno Emka.. z prvoti nam povedali ze to bude chlapec tak sme chceli dat meno Marek.. priatelka no teraz uz snubenica je kludna.. volam jej kazdu chvilu a je s nou doma aj moja mama tak jej pomaha.. vsetko je OK.. ja by som si oblubil rolu otca tak ci tak aj keby to bol chlapec.. pre mna je rodina prvorada . sice som este docela mlady (24) onedlho 25 ale o rodinku sa dobre staram malej ani snubenici nic nechyba

a co sa tyka tvojho chlapa.... no.... co ti mam nato povedat.. daj mu cas.. nech sa uvedomi.. pre mna to bola tiez celkom nova situacia ked sa mala narodila.. ale uz je vsetko fajn zvladli sme to a dufam ze zvladneme aj vychovu

technécium

pre :-) , už som tu hovoril, že každý klame a kto neklame je pokrytec, v styku s ľudinou buď oklameš ich, alebo oni teba, píšem ti to preto aby si sa vyhol neskoršiemu rozčarovaniu

technécium

to nie, nie som nahnevaný, možno trápna situácia, ale musíš uznať
hej manipulácia vo vzťahu, no raz si ma vytočila, tiež niekedy na začiatku a pod iným menom bola by z teba dobrá učiteľka, ale fakt, no zas máš pravdu s týmto naším písaním, ja som tu už hovoril a to je pravda, že mňa ľudia asi musia zo začiatku nemať rád a potom presný opak, aspoň v práci to o mne platí na 100%, na začiatku som si robil srandu z veľa vecí tu a možno vďaka tomu si píšeme, že som ťa v tom príspevku urazil, možno si mi to chcela potom vrátiť, čo si urobila dobre, možno mi to chceš stále vrátiť, možno že nechceš neviem

ksl

A tvoja priateľka je kľudná? U nás som ja tá,čo by asi najviac zapadla do Talianska...Na mojom mužovi by sa dalo štiepať drevo a ani brvou by nepohol...Asi preto patríme k sebe,aj keď momentálne sa náš vzťah otriasa v základoch. Aké meno ste dali malej? Stretla som sa s názorom,že prvé dieťa by malo byť dievčatko,aby si chlap rýchlejšie obľúbil rolu otca,že vraj na synov majú sklony žiarliť...

:-)

no povaha som dost vybusna.. teda ak ma niekto vytoci tak sa viem nastvat az do nepricetnosti a nemam rad klamstvo . kto mi raz zaklame u mna konci .. ale zase viem byt aj dost chapavy , viem poradit , pomoct... vraj som moc vasnivy.. no neviem ... priatelku mam uz 3 roky a mame spolu 3 mesacne dievcatko.. zijeme spolu ale momentalne som na sluzobke

ksl

Myslela som manipuláciu vo vzťahu.Je to zábavné v tom duchu,že ťa určite viac poteší,keď niekto koho si vážiš,funguje tak ako ty chceš,alebo naopak,keď musíš meniť postupy a štandardy aby si dosiahol čo chceš,že nájdeš niekoho na koho to tvoje bežné,osvedčené nebude platiť a vtedy to podľa mňa je zábava. Ty si to asi inak pochopil..Ten nick je nepodstatný,pretože sa to dalo tak pochopiť a napísala som to preto,lebo som ti chcela dať najavo,že keby som ťa odpísala hneď na začiatku,tak by to teraz nebolo také skvelé...Nepísala som to preto,aby si sa cítil,že robím z teba vola...Mám pocit,že si sa nasral...

technécium

manipulovať to nie je zábava, myslím že to robia všetci, len každý na inej úrovni, iné je, keď niekoho manipuluješ aby on manipuloval 3 osobu to je už na hrane

ksl

Tak to je logické,že by som čakala čo na mňa vybalíš...Ale to je to presne,že ja by som už teraz vedela odhadnúť že prečo načo a začo a vedela by som ti kontrovať a ty by si pravdepodobne mal potom presne ten pocit,ktorý čakáš od nejakej baby,ktorá ťa vidí možno druhýkrát v živote,ale ona ti to za žiadnych okolností nemôže dať... Zrejme by si sa mal držať na uzde, na manipuláciu je čas neskôr, okrem toho manipulovať nevedomého nie je taká zábava ako niekoho koho poznáš a je súper na úrovni...

ksl

Otázka na :-) zaujímalo by ma,ako ty si spoznal a zbalil svoju ženu,koľko ste spolu a či vám to klape...Aj to aká si povaha a aká ona a či máte aj deti