kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

technécium

láska, bola si to ty a nemôžem prezradiť svoje slabé stránky, no ale mňa si tým každopádne zaujala, vieš keď ma začali v nejakej téme dojebávať a ja ich spatne, tak na tvojich príspevkoch som sa musel zamyslieť, lebo ma dostávali do autu, kdežto vačšina zelených príspevkov a pod ponúkala sama niečo na dojebanie, bez rozmýšľania-zhurta
no to ako hovoríš, že si staršia sestra- presne toto ma zaujalo, dokážeš mi vyvracať a konkurovať mojím názorom a mi dvaja by sme si ich pravdepodobne vedeli vyvracať do nekonečna a stále by sme mali obaja svoju pravdu asi

ksl

Absolútne si ma vtedy neurazil ani nič iné, a mne si bol sympatický hneď,len som si nemyslela,že by sa mohlo z toho vykluť cez 500 príspevkov a aký taký kľud na duši,ty si mi neuveriteľným spôsobom pomohol a všetko čo si tu o sebe písal,sa v podstate potvrdilo,si jeden úžasný človek a je mi aj trochu ľúto,že nie som slobodná a že nemôžem toto ďalej rozvíjať smerom,ktorým by som chcela.Ja neviem manipulovať ľudmi,keby som to vedela,tak tu nevyplakávam už 4.mesiac,ja len viem urobiť,aby ma mali radiť,viem sa skamarátiť aj so satanom...A viem sa pomstiť,ale štýlovo a na úrovni

technécium

vidíš láska, ja chcem niekomu dobre, teda aj na rande chcem aby bolo super jej a už akosi automaticky mi vždy vykĺzne nejaká poznámka, dobre myslená, ale vačšinou ju nepochopí tak ak si to písala a ja som taká povaha, že ja málokedy vysvetľujem čo som naozaj myslel a ona to pochopí ako pochopí a potom mi to chce vačšinou vrátiť a len sa dostávame, hlbšie do priepasti
vidím, že niekto čítal moje príspevky fakt poctivo a ja som myslel, že ich tu ignorujú

:-)

technecium- no neviem co si tym myslel ale znelo to celkom rozumne ale vazne neviem co si tym myslel..strasne komplikovane pises veci.. a s tym klamanim... mal som raz frajerku ked som mal 18 a ktora mi zaklamala ze somnou caka dieta len aby si ma pridrzala pri sebe..pretoze pri mne zenam nikdy nic nechyba ... hned ako som ju dotlacil lekarovy skoro som sa tam zrutil ked povedal ze nieje tehotna.. v tom momente si balila kufre. bola to zla skusenost preto nemam rad falosnych ludi

technécium

pre:-), falošný a klamári tam je predsa veľký rozdiel, klame každý aby získal nejaké výhody pre seba, alebo pre najblišších tak ako tebe trebárs tvoja frajerka, alebo ty keď zaklameš manželke, alebo ja hocikedy, chápeš a falošný tí sú zasa pokrytci, čo hrajú na viac strán k tomu sa nevyjadrujem

ksl

Asi nebudeš vedieť aké meno,to by ma normálne zaujímalo,či som to bola ozaj ja...Chcem vedieť čím som ťa vytočila...Čisto len tak...Ja mám syndróm staršej sestry, mám o dva roky mladšieho brata,ktorý ma neuveritľne vždy sral a serie ma dodnes a matka mi furt hovorila,že on je mladší a ty si staršia múdrejšia...A ja som mala a aj mám problém s chlapmi taký,že sa k nim chovám ako staršia setra alebo matka,mám sklony poučovať alebo vyvracať názory s cieľom dokázať tomu druhému,že je blbší než ja...Ale to len pri chlapoch,u žien to nerobím.

ksl

S tým nickom, ono v podstate si reagoval na to úplne normálne,dalo sa to aj tak pochopiť, bolo to vytrhnuté z kontextu.Ďúfam,že teraz nezvažuješ tú možnosť,že som si ťa cielene vyhliadla a pritiahla na svoju stranu a teraz ti sám "co proto"...Mňa na tebe zaujal štýl písania,tvoj humor a to,keď si niečo niekomu poradil,takmer nikto to nepochopil,ale ja som ťa pochopila ako si tú odpoveď myslel,potom už som sa len bavila,ako ťa za tú radu začali dodrbávať a ty ich...No a sudoku rozhodlo,že si skúsim s tebou písať, to mi tiekli slzy,ako si ma pobavil... Ty si minule písal,že už ani nevieš ako k sudoku prišlo - to jedna 18 chcela nejaké koníčky poradiť a nič jej nevyhovovalo,žiadna rada a niekto jej poradil sudoku a ty si napísal,že či sudoku je japonské zviera s veľkým penisom...A vlastne po tom nicku som napísala do toho s malým penisom a tam som ťa ohúrila svojími názormi....ale dávala som si pozor,aby nebolo jasné z môjho písania,že som baba,ale ty si to nejako vyňúral...

:-)

technecium- no neviem co si tym myslel ale znelo to celkom rozumne ale vazne neviem co si tym myslel..strasne komplikovane pises veci.. a s tym klamanim... mal som raz frajerku ked som mal 18 a ktora mi zaklamala ze somnou caka dieta len aby si ma pridrzala pri sebe..pretoze pri mne zenam nikdy nic nechyba ... hned ako som ju dotlacil lekarovy skoro som sa tam zrutil ked povedal ze nieje tehotna.. v tom momente si balila kufre. bola to zla skusenost preto nemam rad falosnych ludi