dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
No tak je úplná samovražda a nelogická kokotina sa sťahovať za ním...Nepoznám to mesto,jeho matka a babka ma neznášajú..Zabudla som ti napísať,že jeho mama ho po dvoch mesiacoch vykopla z domu,že si má vybrať buď ja alebo ona...5 rokov sme sa nebavili,nevedela ani o svadbe a ani o deťoch...On to nechcel,ale kvôli prachom so ho donútila za ňou ísť...A tak to vyzeralo že bude všetko ok,ale v lete sa ukázalo,že tá otázka je tam stále,buď ja alebo ona. Plus dnes matku 2 malých detí ťažko niekto zamestná,tak ale dúfam,že pokladníčku v Hypernove sa bude hádam dať...No je to parádny husársky kúsok...stále nechápem,prečo s niekým už dávno nie si...Aj teraz a aj predtým si trafil vždy do čierneho a ani rady nemáš od veci...Na tie čierne stredy všetkých druhov budeš ozaj asi expert...
zasa ti musím poďakovať
poviem ti to teraz slovami jedného čínskeho básnika a horoskopy sú v tom tiež
ja som slnko, ty si mesiac, hoci sa nikdy nespojíme, jeden bez druhého nemôžeme byť
Ty kokso,tebe sa normálne nedá odolať...Neviem to matematicky vyjadriť,ako chápem čo tým myslíš,len ti neviem týmto štýlom odpovedať.Bola som na tom zle,plakala som,zúrila,on sa mi vzďaľoval,lebo som na neho nabliakala do telefónu,cítila som sa ako posledná z posledných, v kuse som rozmýšľala nad sebou a svojím spackaným životom,nad tým aká som úbohá,že sa neviem tešiť z vlastných detí a ty si bol ako lúč slnka,lev a leto v hnusnej tmavej zime, neviem ti to vysvetliť, aj som ti to písala, vieš ma rozosmiať a to sa nepodarí hocikomu,obvzlášť keď človek,ktorý so mnou žije to už dávno zabudol a dokonca ma v posledných týždňoch každým telefonátom rozplakal...
no ak si sama na deti, to máš ťažké, prášky pomáhajú zatiaľ, nebudem ti tu radiť, že ich prestať brať a tak, myslím si, že určite ti pomáhajú, viem si predstaviť dneska ísť niekde s 2 malými detičkami, aké to máš ťažké, bohužial manžela to zobralo asi viac ako teba, tie financie a ani si neuvedomuje, že padáš aj ty ak to tak môžem povedať, čaká, že sa to nejak spraví, je v ulite aspoň čo si mi popísala o ňom, tlačí naňho aj mamka a to je na piču, skús urobiť niečo nepochopiteľné, čo podvedome chceš len sa bojíš reakcie svojho okolia a aj jeho, skús prejsť cez to "nelogicky"- mal by som aj nejaké nápady, ale asi chápeš čo chcem povedať
Vlastne neviem,či vydržím sa sem tam nepozrieť,či tu ešte si alebo nie...Nie,úprimne - asi sa sem tam určite pozriem ako sa ti tu darí...Ten príspevok predtým ber pre prípad,že už sa neozvem
vidíš toto milujem, keď niekto nemá tajnosti napr., že chodíš na pokec a píšeš si s kamošom a tým klamstvom som presne myslel to že nevie detaily, takto nejak si predstavujem moju ženu-presne takto
to podnikanie to je odvaha plus tá kríza a tak, ale myslím, že ste len vo fáze krivky sínusoidy na spodnej funkčnej hodnote a ona raz začne stúpať, to sa fakt neboj, ja som vstúpil do vašej krivky ako imaginárne číslo-len je otázka, či toto číslo ovplyvný samotnú funkciu sínusoidy- teda stúpať bude tak či tak, otázka je možno či vzdialenosť tej krivky bude tá istá, alebo som len konštanta, ktorá pomohla k vyriešeniu daného problému, bez dôraznejšieho ovplyvnenia samotnej krivky a to ako si pomohla kamoške, myslím, že nemáš čo ľutovať
ja ťa neodsudzujem, dokonca obdivujem, lebo si zodpovedná žena a nechcela si svoje deti vychovávať, keď si sa na to ešte necítila- toto je skôr tá odvaha, osud sa možno zahral inak, ale každá hra má niečo do seba, ja deti nemám, takže tu ti nemôžem radiť čo a ako, lebo mám presne to isté zmýšľanie ako ty pred tím potratom- a za to ťa neodsudzujem ani si mám tým nenaštvala, je to tak ako som popísal vyššie
Tak to je celé.Jediné,v čom som ti na začiatku klamala bolo,že keď si sa pýtal,či mám priateľa,tak som napísala že nie.Ale priateľa nemám,len muža a nechcela som si uzavrieť k tebe cestu...
Je to zvláštne,ty sa zajtra vraciaš naspäť k svojmu pôvodnému životu a u mňa padlo konečné rozhodnutie - vyhrala som bitku,ale niet porazených,sťahujeme sa,ale nie ku jeho matke,čo je na jednej strane super ale na druhej zrejme v apríli skapeme hladom,ak si počas marca nenájdem robotu...Myslím,že toto je už môj posledný príspevok,ak sa bude môj život vyvíjať správnym smerom,tak na fórum naozaj nebudem mať žiadny čas.
Oslovila by som ťa menom,ale číta to tu kde kto,asi by si nebol rád... Bolo mi neuveriteľnou cťou si s tebou písať, si neskutočne zaujímavý tvor,chytrý a zábavný a podľa mňa máš dobré srdce a aj charakter.Zmenil si môj svet,pomohol si mi prežiť a budeš navždy v mojej hlave,pretože toto čo sme tu popísali je pre mňa nezabudnuteľný zážitok...Naozaj si myslím,že je večná škoda,že to nemôžem rozvíjať ďalej...Budem ti držať palce,aby sa ti podarilo dosiahnuť všetko čo si budeš želať. Tak sa drž,určite budem na teba myslieť...
No a muž sa musel normálne zamestnať,robí obchodného zástupcu a aby sa nám ešte viac polepšilo tak išiel do tej Považskej,ale s tým,že my sa sťahujeme za ním...Ale zrazu sa to všetko začalo komplikovať a začalo to vyzerať,že o nás nestojí,lebo nastali medzi nami obrovské problémy v komunikácii.Také depresie som ešte v živote nemala a ty si mi jediný v tom pomohol,dokonca ani kamošky,čo ma poznajú,mi moc neporadili,ba dokonca ja som mala nastúpiť do roboty v decembri,ale keďže odišiel a mne nemá kto pomáhať s deťmi,tak som nemohla nastúpiť a zariadila som,aby vzali moju kamošku,čo si už 4roky nevedela nájsť robotu...
Spravila som strašné chyby a tie ma dostali na dno.Môj muž napr.vie,že chodím na tento pokec a hovorila som mu o kamarátovi,ktorý mi tam pomáha sa odreagovať,detaily samozrejme nevie,to by asi už v kľude nebol...No určite by nebol...Mne sa v živote dosť darilo,ja som akože podnikala s rodinou a muž mal živnosť...Otehotnela som neplánovane a to dieťa som bytostne nechcela a aj som ho potratila a takmer som vykrvácala.Možno toto je ten príspevok,že? Potom mi začalo hrabať a začala som závidieť každé dieťa...Tlačila som na muža,aby sme mali dieťa.On do toho nechcel ísť,lebo sme nemali žiadne prachy bokom a bál sa,že ho neuživíme,tak ale nakoniec som ho na jedno ukecala.Otehotnela som hneď,lenže v piatom mesiaci prišiel doktor na to,že sú tam dve deti...No a odvtedy to šlo dole vodou...Už počas tehotenstva sa prestalo dariť otcovi a po narodení detí,sa dokurvilo aj manželove podnikanie...Ja som bola a aj som na prášky,pretože keď máš dvojčatá,tak jednak máš len jednu materskú,akokeby som mala len jedno a na druhej strane sa nikam,ale vôbec nikam s nimi nedostaneš,nehovoriac o tom,že na človeka je dosť zvládnuť jedno dieťa a nie to ešte dve...A tak sme si narobili dlhy cez 300tis.
ďakujem potešila si ma, ale tvoja vlastnosť skamarátiť sa je v mnohých ohĽadoch lepšia ako moja, ale zasa v mnohých aj horšia biela-čierna
nemáš chuť na cigu-tam niekde sme prestali