kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

technécium

fúha, tak vy máte vlastne rodičov na vojnovej nohe, toto je najhoršie, lebo ani jedna strana nepovolí, ani na smrteľnej posteli, prečo ste vlastne neodišli úpne od nich čo najďalej ad obidvoch miest

ksl

Tak z celej hĺbky svojej duše ti to želám,a v danej chvíli by som ešte radšej pri tebe videla seba...
Idem už spať,tak sa drž a zajtra,resp. dnes pekný deň v práci...Pá a pusu

ksl

Máš úplnú pravdu,zase,ale toto sme si obaja vedomí,ono je to u nás v rovnováhe - moji rodičia neznášajú jeho,majú ho za ko...a a dávajúmu to najavo a ona zase mňa má za p..u a tiež mi to dáva najavo... Vlastne ani neviem,ako sme sa my dvaja mohli takto stretnúť...Ale inak moj muž je takto veľmi dobrý človek a je omnoho viacej pri zmysloch než ja...

technécium

myslel som si
aj ja som mal podobný pocit, keď som videl oceán, ale mňa najviac fascinovalo ako sa pri pozeraní na tie vlny úžasne rozmýšľa, je to veľmi ukľudnujúce, raz sa tam vrátim pri tú nekonečnú šíravu, ale to už tam nebudem stáť sám, dúfam,

ksl

Ešte aj v tom máš pravdu,neznášam sliepky a aj keď sa snažím s nimi vyjsť,tak to nejde...Presne tak ako si napísal.. A ešte presne,mňa vie ohováranie strašne bolieť. Neznášam ohováranie,mna by napr. omnoho menej nasralo,keby mi niekto povedal do ksichtu že som pi..,ako poza chrbát...

technécium

no a ak ťa jeho mamka neznáša, tak to nikdy nebude klapať, tam je len to jedno riešenie-ja alebo ona a ho teda donúť nech sa rozhodne s konečnou platnosťou, lebo ako hovoríš, len a len ty na to budeš doplácať

ksl

No končím,lebo nakoniec zbalím deti a pšlem ich za ním a seba za tebou...Myslím že to sedí...Si ozaj slnko. Vždy žiariš,ale vieš byť chladný a aj hriať a aj rýchlo spáliť...A ja na mesiac nedám dopustiť a som plne v jeho moci.Ale to ty vieš. Mne raz niekto povedal,že moja duša je ako vlniaci sa oceán...Bol to rybár a dúfam,že tým myslel ten pocit,ktorý som mala,keď som stála na brehu oceánu a kam si sa pozrel len voda...Bolo to niečo ohromujúce,nie ako more,mala som tam pocit absolútnej nepodstatnosti svojho bytia,ale v pozitívnom duchu - bolo to ukludňujúce a problémy sa zdali malilinké v porovnaní s tou veľkoleposťou tej nekonečnej vody. Veľmi sa mi páčil film Stroskotanec s Tomom Hanksom,hádam jediný americký film s hlbším významom - každý deň musíš vstať a začať dýchať a nikdy nevieš čo ti zajtra príliv prinesie...

technécium

čierne stredy všetkých druhov, nerozumiem zasa toto sa mi pri babách nestáva
asi je to presne ako si písala, každú nejako podvedome vyplaším, ja by som povedal zneistím a tak sa vlastne ani nikdy lepšie nespoznám s tou dotyčnou
máš 2 vš a to by ti ešte viac pohoršilo v ženskom kolektíve napr v tej hypernove, vieš baby strašne závidia a ohovárajú inteligentnejšie ženy a ak zistia zádrapku že nemáš ideálny vzťah a všetko ako si popísala, bude to pre teba veľmi zlé, lebo si citlivá žena, aj keď veľmi inteligentná, budú ťa moc ohovárať a tak ja som krajšia ako ty, blbšie baby sú na toto expertky,