dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
tiež si myslím, stres je kurva a preto treba horčík papať, vieš ja som mal pred troma rokmi taký stav, že mi bolo hrozne zle, z ničoho nič, ako na odpadnutie, alebo predtucha, že sa ty niečo deje s telom, nemohol som spať,bol som na 23 vyšetreniach- všetko ok a potom mojho lekára, ktorý je odborník fakt, napadlo mi dať urobiť ionizovaný magnézium a ten sa mi menil počas dňa a ak ho bolo menej bolo mi ako bolo, a to všetko len zo stresu-všetko fungovalo, pripadal som si ako simulant a nakoniec stres
stres som mal z práce ja som tam bol 16 hodín denne, teraz si chodím ako chcem, 8 hodín, mám každého nadriadeného na háku čo je ľahké lebo je len jeden a super klídek mám, no a zvýšil som aj frekvenciu srandy v mojom okolí-no ako keby si uťala teraz, inak mi to trvalo asi 3 mesiace, takže nesmieš si robiť žiadne nervy a Mg
tak, škrabkať chrbátik sa ti páči
Oooh a zabudla som spomenúť,že si ma dal vyzliecť a po chvíli musela ísť dole aj moja biela čipkovaná podprsenka...Asi nemá rád bielu farbu...Možno mu príde moc pracovne...
tak prednými zubami to nebude...
No tak včera som si bola pokecať s obvodnou a dnes som sa bola dať zapatlať na USG vnútorností a následne zase pokecať s obvodnou a potom ešte poflirtovať s takým mladým doktorom na neurológii...Mal tak úžasne jemné dotyky, hladkal ma po chrbátiku a keby sa mi nezasekával dych,tak by som si to možno aj lepšie užila...Nejak sa teraz na mňa valia také zdravotné komplikácie,aké som ešte v živote nemala a asi niečo na tom bude,že stres vraj zapríčiňuje 50% ochorení...
začínam si klásť otázku čím sa vlastne mi 2 odlišujeme
noo láska tak to netuším čo ty robilo radosť-skús napovedať
Nebudeš mi veriť, ale presne tak to mám rada - sexi čiara a pár chlpov na hrudníku... Neznášam chlpatých chlapov priam fyzicky... Čo sa týka tváre, je mi jedno, 3dňové strnisko je podľa mňa sexi a nevadí mi ani brada, ale zase nie ako pravoslávny pop... A neuveríš čím som sa po tieto 2 dni zabávala...Skús hádať...
no ahoooj, ako, čo máš nové
nie to sa nemračím, to je ešte opuch z lymfy nad nosom ak si to myslela
nie nie som chlpatý vôbec, na hrudníku mám 5 chlpov, ruky a nohy tak priemerne, skôr menej a nemám tmavé chlpy, také ako pokožku- trošku tmavšie, tak akurát myslím, chrbát totál nič, a pod pupíkom takú super čiaročku smerom dolu, tak sexi nie tmavú, no proste neholím sa, iba podpazušie a tvár, keď to zhrniem niektoré baby sú oveľa viac zarastené ako ja
Ahoj a na úvod - chýbaš mi... Pozrela som si fotky,ale sklamem ťa, neviem ti poradiť... Skús tam pridať nejakú s krátkymi vlasmi a oholenú... Mne sa zdá,že tie dlhé vlasy asi nie je dobrý nápad.Ale ja nie som zorientovaná, čo sa dnes nosí a čo nie..Ani som nikdy nebola.. Prečo sa mračíš? Vyzeráš desivo,ale to bude asi tým,že mám zvláštny pocit,keď môj imaginárny protipól má fotky...Pery sa mi stále páčia, veľmi, aj oči máš pekné... Nepáčil sa mi mokrý vzhľad, lenže určite to vyzerá inak v skutočnosti, v tomto fotky dosť skreslujú... Nie som si istá, či náhodou s dlhými vlasmi nebudeš vyzerať ako zanedbaný vagabund.Ale ja nie som až taký odborník,takže mojím názorom sa určite neriaď. Si veľmi chlpatý? Myslím na tele a tak...
a tú jazvu na čele si nevšímaj, tá by mala odísť
inak, klamal by som, keby som povedal, že si s tebou nerád píšem
ahoj láska, no povede se to neboj
tak dnes v práci, mám aj fotky pozri si ich a teda mi poradíš ohľadom zmeny štýlu u mňa, sú tam dneskajšie vlasy ako po výbuchu-to naschvál a z toho piatka, skúšam sa nechať aj trochu zarásť, ale nejak se mi to nepáči a vlastne, keby som si nechal vlasy vyžehliť to koľko vydrží
tak pôvodný plán bol taký,ale človek mieni a pán boh mení...Ostáva mi sa už len modliť,aj keď som ateistka,aby to nebolo zlé rozhodnutie a ďalšia chyba...
Som zvedavá a chcela by som vedieť čo ti prinesie a čo ti sľúbil...Normálne sa neviem od teba odpútať...