dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Tak to by potom riešilo ten prolém... Ale aj tak je to na mňa sila...Čo sa sexu týka,tak ja musím mať všetko alebo nič, ja musím byť tá jediná a najbohovskejšia...Ja mám teóriu,že keby ma chlap chcel podvádzať,tak nech to robí tak,aby som sa jednak o tom od nikoho a nikdy nemohla dozvedieť a po druhé tak,že samozrejme mne nebude v posteli nič chýbať...Inak máme takú dohodu,že ak nevera,tak potom vaňa s HF alebo zakopem na záhrade, v lese a pod...
to si pekne povedala koniec a začiatok, to teda fakt neviem aké stratégie by používali rovnako zmýšľajúce osobnosti
to porezanie hrá tú rolu, že ak sa tvoj manžel a tvoj budúci milenec porežú trebárs na prste-rovnakom a rovnakej ruke, ale nie pred tebou a ty pred sexom zistíš, že aj milenec je porezaný o manželovi to už vieš, tak podvedome nebudeš tak myslieť na manžela a neveru-proste sa budeš vedieť odreagovať, je to detail, ale psychika robí divy, chápeš tieto detaily sú rozhodujúce
Chcem vedieť o tom prste...Swingers ma zaujíma,ale asi by som do toho nešla..Nie určite nie..Som hrozne majetnícka a nezniesla by som,že môj muž je s inou...Ale na druhej srane ja by som samozrejme mohla...
Hej ten teleport by mohol byť,ale ktovie,čo by ma bavilo pri tebe...A akú stratégiu by som zvolila...No ale rozhodne by ma bavilo jazykom krúživo sledovať a bádať kde začína a končí čiara až tam po koniec a v podstate začiatok všetkého veľkého a
a čo predchádzalo tomu cucfleku ak môžem vedieť, že by...
to porezanie na prst, je dôležitý psychologický efekt- veľmi dôležitý
nie nezaoberám sa politikou, ale možno začnem- vamos a ver
no toto mi ani nehovor s krkom- krásne nažhavené žily na krku, keď cítiš jazykom ich pulz, no vendi sa preberá, vieš ja som hráč a kamoši o mne hovoria, že keď ja hrám nejakú hru tak okolité vplyvy sú pre mňa nepodstatné, teda registrujem ich, ale nikdy ma s nimi baba nerozhádže, to skôr využijem ja vo svoj prospech, tak ako si to už písala
tak intelektálky beriem spať
ale, toto ako hovoríš, náhodné pohladkanie vendiho na diske, alebo tak, tak to by sme doslova, teleportačne zmenili miesto a ak by si odporovala a dráždila, tak neviem, neviem asi by som Ťa jemne kusol zúbkami do krku, proste by som sa snažil vymeniť tento stav, aby si bola ešte viac nadržaná a potom teleport
Prečo sa musíš pri swingers porezať na prste?
No neviem, na ostro...On ti bol vôbec nejaký jemný...Ale možno to už vzdal,keď sa dennodenne musí pozerať na stareny obarlené...Môj gayovský inštinkt sa nejako neozýval...Vieš, že môj prvý a jediný cucflek bol od gaya?
HZDS???? Zaoberáš sa nejak bližšie politikou? Mne sa páči všeličo... Som nehorázne citlivá na krk a bradavky...V podstate by bolo ozaj zaujímavé my dvaja v akcii, pretože ja napr. málokedy prejavujem počiatočnú iniciatívu,ale inak sa vždy viac-menej robí to,čo ja chcem a na čo ja mám chuť, ja som tá ktorá určuje čo sa bude robiť...Raz si niekde napísal - že intelektuálky sú bez fantázie... To ma tiež pobavilo...Počiatočnou iniciatívou myslím,že prídeš a začneš toho druhého "otravovať"...Mňa skôr baví robiť "zle",ako napr. hlboký výstrih na biliard,alebo pohladkanie Vendiho na tmavom parkete plnom ľudí a tak...
mala si ísť na ostro, to by si ho odrovnala,
vieš čo sa mi včera stalo, prišiel mi list, v ktorom sa ma pýtajú, že či nechcem byť člen komisie na voľbu prezidenta za hzds, nechápem prečo práve ja, ako ma našli, keď ja som doteraz nikdy nevolil, ale som cocot tak idem do toho, teraz v sobotu nejaké školenie ohľadom toho, som zvedaví do ktorého mesta ma hodia, len dúfam, že komisia bude stáť za to