kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

ksl

Ten tvarovaný zadok som myslela nie vymakaný cvičením,to sa mi nepáči,ale tiež neznášam keď chlap nemá akokeby žiadny zadok...musí tam proste niečo byť,ale nie moc zase.. Pousmiala som sa,že možno by si váhovo bol môj typ. A ešte som zabudla,že ja mám vlasy rovné,veľa ale jemných,zvykla som si ich natáčať,potom som mala presne takú hrivu,ale teraz si ich len fénujem do takého objemu nafúknutého...Mihalnice sú celkom dôležité,zdalo sa mi na tých fotkách,že asi ich budeš mať slušné..

technécium

prečo si sa pousmiala to ma teraz zaujíma
no určite žiadna na mne neprehliadne vlasy a mihálnice-tie, že mám krásne
v podstate som pekný muž-myslím symetricky-uši, oči, čelo, nos a tak, no a hovoria, že som chudý, čo aj som až vychrtlý, necelých 60 kg, čo ja nechcem meniť, ako si povedala vačšine žien absolútne neimponujú chudý, ale tomu zvyšnému % zas neuveriteľne, no zadok to neviem posúdiť, lebo ho nochavice zakryjú takže asi nejak extrémne tvarovaný nie je a celkove svaly nemám veľké ako biceps a tak, ale mám ich anatomicky pekne tvarované-rozoznáš jednotlivé svaly a aj ich funkciu, proste nie tak ako u tučnejších a vymakaných
a určite si všimnem okrem vlasov, aké má nechty na rukách-toto asi prvé a potom tvar lícnych kostí, ak toto sedí je dobre, ostatné sú detaily a nemám rád priemer
a u nej v byte si všimnem wc a knižnicu

ksl

Dnes mám skvelú výdrž a tuším som aj dobre uvoľnená.Asi tie trojaké lieky proti bolesti a svalovému napätiu majú niečo do seba...Tak ok,zapáliť poslednú na dobrú noc a spať

ksl

No zaujímal ma strih trochu vyše kolien niže pása... Ja mám teraz ten moderný, vpredu dlhšie a postupne sa to skracuje dozadu na krk,postupne prestrihané,aby bol objem a ofinu som teraz dala do šikma a mám biele melírové hrubé pramene v popolavo hnedých vlasoch..Odzadu mám veľmi rada,keď chlap je akokeby za ženou,jednou rukou dosiahne na klitoris a druhou na bradavku...Fuuuuha...To je dosť potom problém sa hneď nespraviť...Vlastne nie je,lebo to sa bez okamžitého vrcholu nedá zvládnuť...

technécium

môj vkus vlasov na žene, no ak ich má čierne a krátke, vzadu len po polovičku krku a vpredu ofinka, alebo po okrajoch dlhšie (tiež vpredu) ako vzadu tak takúto ženu nikdy neprehliadnem- toto ma priťahuje fest a tiež sa mi páči štýl keď sú zvlnené, husté, po plecia, také háro brčkavé, majú objem, ako levia hriva toto je tiež super, ale to prvé sa mi páči viac, neviem či ti pomôže táto inšpirácia
no keď je baba v predklone a vzdychá to nie je na zahodenie

ksl

Čo na tebe ženy najviac zvyknú chváliť? Myslím z fyzického hľadiska a máš nejakú časť na ženskom tele,ktorú si všímaš ako prvú? Ja na chlapovi som si vždy všímala oči, ruky a zadok.Inak som ti ešte nenapísala,že ja som bola vysadená na vysokých, chudých až vychrtlých...Ale takých s tvarovaným zadočkom... Ja som totižto nikdy nebola nejako extrémne chudá a tak som mala asi dobrý pocit,lebo mi pripadalo,že k veľkému zadku sa viacej hodí menší zadok...Ja som sa napr. naozaj pousmiala,keď som niekde prvýkrát čítala ako si chudý

technécium

čo je na teba sila
toto je skôr výsada levíkov nie, ale je to veľmi rozumné riešenie
len HF to nie, je moc toxická, vane sú z kremíka

ksl

Aký strih máš rád na žene? A nemyslím tým štýl Kleopatry... Hľadám inšpiráciu a hneď ako sa budem vedieť predkloniť bez vyrazeného dychu,tak pôjdem na vec...