kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

technécium

ok tak dneska predstavujeme, zajtra popíšeme aké boli, tak aj tebe vlhké sníčky a ak máš vibrátor vendi nech je meno jeho

ksl

Čiste teoreticky,keby sme zignorovali tento môj príspevok tak by to bolo ideálne zakončené fórumovanie...To tango a veci kolo toho - jednoducho paráda...

ksl

Dovolím si nesmelo oponovať - neverbálna povie vždy viac a je väčšinou maximálne erotická...Ok máš moj súhlas, môžeš si ty a Vendi dnes predstavovať so mnou čo len chceš,čokoládu,pery na bradavkách,šikovný jazyk na čerešničke a broskynke,jemné bozky vystriedané tvrdým prirážaním a triumfálne záchvevy s neskutočou radosťou a sladkým uvoľnením...Sladké sny

technécium

vieš čo by som chcel zažiť, zatancovať si najsexi tango s priateľkou doma v spálni, potom urobiť zo spálne bordel, kde by nezostala ani jedna vec na svojom mieste, potom sex, ale uletený-posteľ, zem, plafón a čo ja viem ešte čo, všetko čo by bolo po ruke a potom to ráno začať upratovať a urobiť ešte vačší chaos, škoda, že neviem tango, pekne začať ho tancovať oblečený-slušne oblečený a ...

technécium

no robíme tu česť, tomuto fóru, sex-toto je debata na úrovni, však láska
tiež myslím, že neverbálna komunikácia niekedy povie viac a je aj erotickejšia

ksl

Ako správna ženská - vždy musím mať posledné slovo, ale pri tebe mi stále chýba,keď už mi neodpovieš a posledný príspevok je môj...

ksl

Čokoláda môôôoože byť...A to sú ženy, ktoré neopášu muža nohami? Ja by som si ťa určite pridržala,no vieš aby si mi neušiel...A tiež sa tak perfektne neverbálne dáva najavo vraz ho tam...

technécium

tam dole mi to je jedno, len nech tam nejaký sestrih je
taký strih to presne je ako si popísala
to je zaujímavá poloha, teraz mám veľký tromf v ruke a čo takto to urobiť, ležíš na chrbte, (škoda periny) a nie príliš horúca čokoláda samozrejme bez šľahačky tú nemusíš, pomaly kvapká na okolie bradavky, pri prvom zatvorení tvojich očí už priamo a z menšej vzdialenosti, zatiaľ bez bozkov a potom ako pomaly tuhne... a mám rád keď ma žena opáše nohami
prečo ti vlastne vadí, keď máš posledné slovo?