dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Gombíkové? Nádhera - šikovné prstíky a primeraný otvor, nie je čo riešiť, zips by bol problém...Ale gombíky - oh la la
to by bol problém, ja mám úzke predné vrecká, vendi hore, ruka vo vrecku rifle sú len gombíkové, látka pevná, no ale zabúdaš, že mám aj druhú ruku, tá by pravdepodobne operovala v horných častiach pod tričkom a naše žily na krku by boli na prasknutie a z kina sa nedá von v tej tme, veľmi málo ľudí, hlučný film...
Sa nám tie príspevky dáko skrátili, neprajníci našej lásky sa budú lahšie orientovať
Ale máš...Ak je pravda,čo si písal o Vendim...
moja by rozhodne blúdila v predných vreckách tvojich riflí
tie platničky to treba premasírovať a ver mi ja by som to vedel, lepšie ako ten neurológ, vidíš ale nemám na to kvalifikáciu
Neprestávaj
si potom živočíšny typ baby, hej veď to čakanie, keď strašne chceš, ale chvíľu vydržíš to potom je síce krátky sex, ale neuveriteľný, inak sa zasa blížime k tomu kinu, tam v tej tme to by sme asi ťažko zvládali, náhodne zablúdená ruka v zadnom vrecku tvojich riflí, stehno cez stehno, ďalej už ani nejdem, lebo...
Tebe je hej,ale čo ja, biedny tvor s dákym zvláštnym zablokovaním chrbtice? Mne neostáva nič iné,len ísť ozaj spať...Kua
Nemám vibrátor,ja som čisto prírodný typ, zabudol si?Som zaťažená na ten pocit mať v sebe chlapa s poriadnyma hrubým vtákom...Už pri bozku na pery(o bradavkách nehovoriac)cítim ako tam dole vlhnem a ako sa už neviem dočkať,kedy konečne do mňa vnikne...Väčšinou predohru mám za zbytočné zdržovanie,ale na druhej strane milujem to napätie z čakania a kolísanie na hrane orgazmu...