kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

technécium

nie ten je teraz neohybný, no koľko to je 1,5 cm klávesa, pol cm medzera medzi nimi-nejakých 17 cm spolu, plus to modré svetlo

ksl

Už idem spať, začínajú ma aj napriek svaly uvoľnujúcim liekom bolieť lícne svaly,čo sa tu v jednom kuse usmievam...Posielam ti tisíce bozkov kam si len budeš priať

technécium

no film by som asi nevnímal, inak už som robil aj drahoty, síce len kým sme sa dostali von zo sály a potom na hojdačku v detskom parku

ksl

pekný pokus o brzdu...pozdravuj Vendiho a neponocujte dlho...Nevadí,kľudne by si v tom kine mohol aj vyzerať,že pozeráš film...Možno prvýkrát vo svojom živote by si bol ty ten,čo by skúsil robiť drahoty a ja tá,čo by šla priamo na vec...

technécium

neviem nemám pravítko, no ak ho obopneš rukou tak zostáva ešte veľa nezakrytého miesta, je cez 8,5 písmen na klávesnici

technécium

neviem už čo som písal o vendim, ale teraz bol v pozore a jediná vec čo tu mám po ruke je tá kartónová krabička od teplomera a vendi má presne takú veľkosť ako ten výrez tej krabičky, je to krabička od digitálneho teplomera typ ECT-1, presne taká hrúbka aj dĺžka, v podstate je hrubší ako polka môjho zápastie, čo však môže znamenať, že mám tenučkú ruku