dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Kde si prosím ťa bol,kým som bola ešte k mání???? Asi sa normálne rozplačem...Prisámbohu, na teba teda fakt nikdy nezabudnem...Toto je neuveriteľné...Buď si robíš prdel,skúšaš zabehnuté klišé s nádychom demagógie,alebo si naozaj teda trieda...Top trieda...
jasné to ohováranie pri cige a pochvala a bozky to je automatika
to láska je jednoduché, máme rovnaké predstavy, no ja potom veľmi milujem nežné objatie, hru s uškom trebárs a ohováranie a nadávanie na všetko a všetkých, ktorý ma niečím nahnevali a ak sa partnerka pridá, tak to bude ešte dlhá noc
Chvíľku potom,hneď ako sa dych ako-tak unormálni, by si ma musel bozkávať a úplne ideálne by bolo aj nejaké skvelé verbálne pochválenie...Samozrejme,že ty by si bol takisto na úrovni vychválený do neba...No a potom podľa akútnych potrieb - ciga, napiť, zajesť, umyť alebo WC,druhé kolo...
Vieš čo? Choď do prdele,toto už hraničí s týraním blízkej osoby...Nehanbíš sa? Ako môžeš mať predstavy o sexe,ktoré dokonale vystihujú všetko úžasné a všetko po čom túžim a čo mám rada? Nebojíš sa,že si ťa nájdem?
no potom sa to už zrýchly a to už je jedno, lebo už nestíham koordinovať pohyby, rozmýšľať, inak sa tu bohovsky dopĺňame, zajtra ľudina zdochne z tohoto, teda dnes
inak čo by sme robili chvíľku potom, tiež je to nemenej zaujímavé a dôležité
Vidíš,keď tak nad tým rozmýšlam,tak tiež dávam pritom hlavu na bok a tak je šija tak natiahnutá/napnutá...Nabudúce porozmýšlam nad tým ramenom,ak nezabudnem...
no rruku, tam kde je byceps som myslel, ramenu by som sa venoval ja a tvoja druhá ruka by nám obstarávala potrebnú stabilitu
Tak to je pre mňa komplikované,ja si hryziem ruku, alebo prsty...Alebo vankúš,paplón a tak...Rameno je príliš ďaleko
no určite jeden z nich musí byť na krk, inak vieš čo ešte milujem, keď si baba pri tom hryzne do ramena, jej ramena, vtedy jednak tlmí vzdychy a neuveriteľne sexi je odhalený pootočený krk