kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

technécium

raz si my povedala, aký máš zo mňa pocit, tak som tak rozmýšľal a napíšem ti môj pocit z teba, bude to taká báseň pre teba o do mňa, jasné, že nie v jambickom pentagrame, ale možno sa ti bude páčiť, myslím, že má niečo do seba

technécium

ahoj láska, obed klasika ja dosť málo papám, ale veľa naraz, dnes som mal ryžu, hranolky, volské oko a nejaké maso tam bolo, polievka k tomu a potom cigy, red bull, jablká, sladkosti-toto mám vždy a večer pizzu u mňa klasika

technécium

tak presne si to vystihla zasa, práveže nie je takých milióny žien ako ty a výnimočný je každý niekto viac, niekto menej, niekto v tom smere...
vidíš, ty by si spravila niečo čo by som nečakal, kvôli mne, ale láska toto ti bežná baba neurobí
a nejaká príde, uvidíme,ale málo pravdepodobné, vieš ona by musela mať niečo čo máš ty a to je schopnosť upútať, presvedčiť a v podstate zbaliť ma a jasné, že dopĺnať a tak, si zober neupozorníš ma na seba na tomto fóre atď chápeš ak to myslím

ksl

Nie nie si trubiroh,práve naopak,takéto otázky sa pýtajú baby,ktoré nie sú si isté sebou a prečo vlastne skončili s tebou v posteli...Na tento typ otázky musíš klamať ale brutálne,mal si vstať z postele a popri bozkávaní jej tela si mal chváliť všetko čo na nej je a ver,že by bola s tebou...Keby žena rozmýšlala ako chlap, v živote by sa takéto kokotiny nepýtala...Ja som sa tiež vždy pýtala,čo sa ti na mne najviac páči,samozrejme hneď po rozkroku...Ale moja prvá láska mal dar asi od boha alebo čo,toho jediného som sa nemusela pýtať,pretože vždy vedel v pravý čas povedať to pravé...S tým sa musí človek narodiť..

ksl

vieš,ja si o sebe nemyslím,že som nejako výnimočná,som úplne normálna baba,preto ak toto všetko čo píšeš je pravda,tak potom ti stačí počkať a stretneš takú,čo ti bude vyhovovať,pretože takých ako ja sú milióny...Podľa mňa nemáš chybu..Dokonca si už aj viem predstaviť,ako by som si ťa vedela udržať..Určite by som ťa podporovala vo všetkom,ale z času na čas by som spravila niečo,čo by si odo mňa nečakal,aby si si aspoň na chvílu nebol celkom istý,že ma máš...V podstate si asi to myslel tou slobodou v manželstve...Ty nepotrebuješ slobodu vo vzťahu,ale sem tam nejaké tajomstvo alebo záhadu...

technécium

dneska máme rekord príspevkov v rovnakom čase
ja mám tiež rád rozhovory ako si to popísala a jedna baba ma pri nich položila na lopatky, dostal som otázku na ktorú by som nevedel odpovedať ani teraz, vstala nahá z postele a spýtala sa ma, nech jej poviem všetko čo sa mi na jej tele nepáči a bol som nahratí, lebo vtedy sa nedá ani klamať, tak som sa zachoval ako trubiroh a nepovedal som jej nič, chápeš, každému sa niečo nepáči to je jasné, len som sa bál ako by to vzala, mal som jej povedať pravdu a možno by sme spolu chodili

technécium

ja si nerobím prdel ja toto jednoducho milujem, škoda len, že toto baby nechápu, hneď som úchylný, za to že chceš niekoho ohovoriť, ale veď tým ti stúpne adrenalín a dostaneš silu na ďalšie kolo, nemenej dobré a aj sa ti uľaví

ksl

Pre mňa je automatika to uško a rozhovor o všetkom možnom a nemožnom....Milujem sa rozprávať v posteli...Len tak nahý a úprimne zábavný