dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Keď to takto pôjde ďalej,tak si už o malú chvíľu nebudeme mať o čom písať...Máš pravdu,ako inak...
a zasa sme pri tých bradavkách, tak ako máš vlastne rada, hranie sa z bradavkami prstíkmi, alebo cmúľanie či hryzkanie, jazykom, ale myslím, že asi všetko dokopy, že
neskorá návšteva v práci,latexové rukavice,biely plášť a pod ním len hroty stvrdnutých bradaviek...
tu ti už moje mozgové bunky nestíhajú
C´est la vie
nie nepozeral som, teraz som len došiel z práce pred hodinou
toto sa nedá opísať, ty sa vieš pridať ku všetkému, ale tak geniálne, toto je neskutočné
nemôžem zapreť svoju romantiku zhovaďujúcu dušu, ale k tomu predošlému príspevku som mala opísať písmena z obrázku vľavo - h r m a
Skrátka skvelé, slnko sušiace slzy smútku, spôsobujúce skutočne stopercentnú sublimáciu slov...
Pozeral si Hausa? Alebo krimi na joj-ke? Dúfam,že na tú báseň nebudem potrebovať všetky svoje psychické sily na to aby som sa do teba rovno nezamilovala...A to nie ironicky.
si svieži, skorý sniežik, sadli sme si, sme symbionti, skvelé sršíš smiechom, satyrou, si sčítaná, sakra, scenár spasenia sveta, sčervenal som, sedím, sánka spadla, samozrejme sekundujem.
sex- skvelá slabina, splnomocnila si svoje stehná súložiť, semafor svieti, super samica, semeno saješ, sestersky so servítkou, slová sú-senzačne, -schéma schopná sfarbenia, schmatnem schránku, schúlim sa, signál silný, sila, sladká sieť, som skamenelý, skormútený, skapem? skladáš sa, skláňam sa. skúmam skryté skrutky, slasť, skutočne, sľubne skuvínaš, sláva som slepý, smadný, slobodný. smer smršť, smola, strach, snívame spolu, spálime sa? sympatický symbol splnu so stým svitaním súvisle spolu, svinstvo.
salutujem