dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
školiteľ bol fakt dobrý
zo zápalkami sa dá hrať aj jedna dobrá hra a ver mi tá by ťa už neznervózňovala
inak ak vlastne tá stanica vypadá teraz po rekonštrukcii slovenských dráh, krátili niečo aj na tejto linke, alebo dali nový spoj
Zápalky vo mne vzbudzujú nervozitu...Jednak som vždy nervózna,aby som si nespálila prsty a po druhé mám strach, že si podpálim vlasy, pretože mne furt nejaký nezbedný prameň lezie do tváre...
no a prečo si vlastne odišla z tej práce delegátky, veď to je super more a tak, s ľudinou treba vyjebávať a hlavne s priblblejšími turistami a na tie koľajnice ma hneď napadlo niekoľko odpovedí, ale asi by ho žiadna nepotešila, inak mne sa ti raz podarilo dostať do úzkych aj letušku a to som mal potom chlast zadara
Ale v záujme zachovania hry - nebola by kúpa sukne lepšia? Minimálne by sa dala lepšie "okomentovať"...
A ani to nie,pretože Vendiho do toho nič nie je,čo si ja kúpim... U mňa by si musel počkať na nejakú konkrétnu situáciu,kde by sa novokúpený kus šatstva zaskvel v plnej kráse a plnom význame
nákupné centrum mi moc nesedí,sorry - pardone me (?)... Som typ, ktorému by Vendi kybicovať do nakupovania nemohol,pretože by sa musel šetriť domov na predvádzaciu prehliadku...
Keď som prvý krát išla robiť delegátku zaúčal ma starý chlap,ale taký typ seladona,mal okolo 60 a taký ten štýl maďarského elegána a netajil sa svojim kvalitným sexuálnym životom nikomu..Boli sme s kientami na výlet loďou na ostrov Kornati,bolo tam krásne,vápencový štrk na pláži a vápencový piesok v mori = blankytné more...Obďaleč bolo zakotvených niekoľko jácht,bielych,na jednej sa opaľovala škaredá nemka celá "bez"...Môj "školiteľ" ležal na deke a ja som stála vedľa neho...Vyhlásil,že keby som chcela,tak on by veľmi rád mal so mnou sex,pretože mám kvalitné kolajnice..Skôr než som douvažovala, či mu poviem niečo vtipné alebo ho rovno ogrciam, mi vysvetlil,že nohy sú koľajnice a kvalitné koľajnice vedú do kvalitnej stanice... Ale inak bol skvelým školiteľom čo sa týkalo vyjebávania s ľudinou,ako ty hovoríš,čo je v cestovnom ruchu hlavné
vendi hovorí, že kúpa nových nohavíc je vždy sexi, keď môže kybicovať do toho
tak ráno vstávam o pol piatej, tak dnes rýchlovka, včera sme boli v kine, čo tak dnes navštíviť nákupné centrum
my si nebudeme mať o čom písať, my by sme si vedeli písať aj o zápalkovej krabičke, napr milujem keď ju ešte otváraš a nevieš akej farby budú hlavičky, modrá, červená, čierna