dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
no ten delegát to znie ešte lepšie, to si teda pozrem, získaš predstavu o živote ľudiny v danej oblasti, prírodopisné vedomosti no super u mňa neplatené voľno nehrozí v tejto práci
Časovo náročná je práca v CK, nie ten kurz. Ten kurz trvá niekoľko týždňov, ale nie je to nijako extrémne ťažké,trochu histórie,ekonomiky,jazyk,kurz prvej pomoci...Ptákoviny, nič čo by si so svojim intelektom nezvládol...
dobre láska zajtra prídem z práce okolo 5 tak môžme hodiť reč na túto tému, je to niečo nové pre mňa a keď myslíš, že by som sa na to hodil a ten kurz to koľko trvá a koľko jazykov musíš vedieť?
Delegát - tak to je pecka - skamarátiš sa z domácimi,všeličo spoznáš, ochutnáš a samozrejme si povinný predávať výlety a aj ich sprievodcovať - vedieť kecať a kecať a kecať a dať hlavne pocítiť,že ty si tu šéf a bez teba by zhynuli hladom a smädom...Na teba by bola práca delegáta ako uliata, skús sa popýtať na brigádu v nejakej cestovke napr. zaoberajúcou sa Španielskom a cez leto si vyber neplatené voľno na mesiac-dva a vyskúšaj si to...
No dá sa urobiť na Inštitúte vzdelávania a cestovného ruchu v NR (neviem,či sa ešte aj teraz tak volá) kurz turistického sprievodcu, aby si mal niečo v rukách a inak by to bola práca pre teba ako stvorená...Je to ale časovo náročné,ale myslím,že by ti to sadlo, celé je to o predaji fantázie a ojebávaní ľudí...Ja by som ti podľa katalógu CK a opisu jednotlivého miesta vedela presne povedať ako to tam vyzerá v skutočnosti...Ako napr. pláž vzdialená od hotela 100 m je vždy tak minimálne 250-400 m v skutočnosti a zásadne sa najlepšie predávajú izby s výhľadom na more a nevadí že budova má dve poschodia a okolo sú raz také vysoké píniové stromy ktoré sú tam na to aby hostia nezgegli pod slnkom..
ale láska, však si mi sama hovorila, že ty niekto veštil, že potrebuješ 2 * denne sex, a keď stanicu maľujú, rontgen nezistí pravú príčinu,
zaujímavé, len som si tak predstavil seba ako cestovného sprievodcu, môže to byť fakt super, zážitky ani nehovorím, to ak sa tam chceš zamestnať čo vlastne požadujú
Ešte mi popíš tú hru zo zápalkami a pôjdeme spať, ja sa zajtra,teda dnes už ozaj musím dostať na rengen chrbtice,lebo tie drogy nejak extrémne nezaberajú...
Stanica zatiaľ rekonštruovaná nebola,staré spoje boli do odvolania pozastavené a nové sú zatiaľ v štádiu navrhovania,takže zarastá pavučinami...
Ja som ti už taká dochaosená,teraz si snažím nájsť prácu cez profesiu.sk a tak mi vypadlo,že ty vlastne o mne vieš len labák,že? Ja som počas letných prázdnin robila pre CK brigádnicky - 2 roky som točila Chorvátsko ako technický sprievodca v buse,to robíš šik-pauzy,zbierali sa pasy na hraniciach a hlavne sa staráš o pohodlie ľudí a šoférov...Potom ma dali na delegovanie do Chorvátska a ďalší rok som bola na Korfu...No zážitkov plná riť...Dalšie leto som si urobila vodičák a na ďalšie som bola v USA ako upratovačka v moteli,ale bolo to po čuni...