dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
O sprievodcovaní ti popíšem večer, ale pozerala som Kam do mesta a tam bola reklama - v KE je Inštitút vzdelávania a kurz Sprievodca cestovného ruchu,ktorý sa otváral 12.2.2009 a na základe kreditu Ministerstva školstva SR, takže to musí fachčiť aj v NR,lebo tam by mal byť hlavný tábor...Musím sa ísť venovať teroristom...
Doktor nemá žiadnu fantáziu,na otázku,že ako sa mám som mu povadala,že nie je to bohviečo a on to doslovne napísal aj do správy...Chrbtica je ok,mám tam blok,ale nemusí to spôsobovať tie moje bolesti,zajtra mám teda naplánovaný výlet na interné,či to nebudú pľúca...Zajtra sa určite ukáže,že pľúca to nie sú a zase to ostane na mne,aby som si sama pomohla...Ja mám furt vždy v poriadku všetko...Mňa totižto bolia na pravej strane pod prsníkom rebrá,ale tak,že sa neviem poriadne nadýchnuť,veľmi to bolí pri minimálnom pohybe hrudníka,akokeby mi niekto dal basebalkou po posledných rebrách a treba mi v kuse kašlať a nedá sa,lebo to ozaj príšerne bolí.Mám od neho 3 lieky proti bolesti,ale pomáhajú mi len toľko,že ma nebolí bežné dýchanie,len to zhlboka...A keď si lahnem na brucho alebo chrbát,tak nie som schopná sa dvihnúť kvôli bolesti...Asi som si natrhla dáky sval na rebrách,inak si to neviem vysvetliť...
Vešticu ti verím, u mňa ten psychotronik tiež mal pravdu a to mi povedal veci,ktoré ja som vtedy ani netušila a ono sa to rokmi splnilo a dokonca to nemalo ani súvis s nejakou sugesciou,lebo sa to mňa bytostne netýkalo - popísal manželovho otca,aký je a že treba si dať naňho pozor - ja som ho doteraz nevidela (svokru opustil,keď mal muž 11 a neplatil výživné) a to je už 8 rokov, ale v lete som sa od svokry dozvedela,že si naňho treba dávať pozor,pretože sa ozve len aby vytiahol z človeka peniaze... Tiež mi povedal okrem sexu 2x denne, že chlapec s ktorým chodím - svadba možná,ale ja budem vo vzťahu "nosiť nohavice"...A to som v tom čase poznala svojho muža asi tak mesiac...
Teraz nemám moc času,ale ak ti išla nemčina,tak andličtina bude pre teba malina... Napr. ja som sa učila AJ 12 rokov,jediné čo z toho mám je,že slušne ovládam význam slov,ale neviem gramatiku a tak síce rozumiem v angl. vete všetky slová,ale neviem vystihnúť význam celej vety ako taký. Nemecky som sa učila 4 r. a mali sme výbornú učku, v kuse s nami trénovala rozhovor a nakoniec som aj maturovala z nemčiny a nie z angl.Zákklad je sa nabifliť slovník a cd je výboené,lebo to potrebuješ dostať do uší...Cudzincom tvoja zlá AJ nevadí, v CR sa používa vlastne len určitá oblasť slov..
a teraz, sa ešte priznám, prečo ma to tak zaujalo, raz keď som mal okolo 21 rokov, som sa zhodou náhod ocitol u takej starej veštici-krívala,mačky, tuším aj slabo videla-v prenesenom zmysle poviem, že bosorka, a to som vôbec netušil, že sa u nej objavím-zhoda náhod a vieš čo mi vyveštila---že budem mať vždy prachy, že v 29 rokoch, zažijem 2 úrazy ťažké, ktoré mi trošku zmenia zmýšľanie, ale nezanechajú fyzické stopy a v 30 rapídne zmením svoj štýl života-toto, že malo aj silnú auru, veštila mi tak, že ma držala za ľavú ruku a pozerala do misi, kde horeli nejaké rastliny a podľa dymu a jeho vône-že vraj, a neuveríš mne sa to zatiaľ všetko do bodky splnilo, a keďže za pol roka mám 30 tak svojmu osudu trošku pomôžem-budem to vyhľadávať, ešte mi povedala, že po tej zmene budem obývať len slnečné krajiny, spýtal som sa jej na ženu a povedala mi, že to bude extra trieda a bude cudzinka, no a ja som jej začal veriť po tom mojom 2 úraze a keď som spoznal teba už som si bol istý, že má pravdu, lebo som si myslel že taká extra žena neexistuje a vlastne má pravdu, že to bude cudzinka, lebo ty si jediná žena obývajúca slovensko, ktorá toto spĺňa a keďže si zadaná, tak len inde ešte musí nejaká taká žiť, inak povedala mi, že bude aj staršia, nie o moc, preto ani mladšie baby nevyhľadávam a na deti a tak som sa jej nepýtal, lebo toto nechcem vedieť dopredu
znie to čudne toto veštenie, ale mne sa to plní-uletené dobre čo, možno, že tomu tak verím, že sa to tak a preto aj stalo a stane-akási sugescia, neviem a povedala mi, že k tomuto rozhodnutiu ma donúti ďalšia osoba-to budeš asi ty, lebo asi mám odvtedy ako si píšeme trošku iné zmýšľanie, nie veľmi, ale predsa
vieš začnem takto, vieš ma dobre odhadnúť, preto ma zaujala táto tvoja rada ohľadom toho sprievodcu turistov, takéto niečo by mi pasovalo, lebo tiež nemám rád stereotyp a chcem takú "dobrodružnejšiu" krajinu, tam si myslím, že chodia ľudia, sem tam aj baby, ktorý majú trošku iné zmýšľanie a samozrejme ako si spomínala spoznáš miestne zvyky-čím sa obohatíš, anglinu chcem preto lebo espaňa tak asi v južnej amerike, kamoš mi má zajtra doniesť tie cd, uvidím ak mi pôjde inglés, potom ten kurz a uvidíme, myslím, že toto by ma bavilo, len ma táto práca nenapadla, až vďaka tebe, inak rozmýšľam, že skúsim aj učenie typu-napíšem si predmety anglicky na samolepky a polepím na všetky predmety v izbe, ktorým odpovedajú-teda to budem mať stále na očiach
čao láska moja jediná, no ak si dopadla u lekára
inak tú hru so zápalkami, hrajú len dvaja, je to niečo ako fľaša, akurát máš tú výhodu, že sa môže aj obliekať, položíš krabičku na hranu stola, palcom do vzduchu 3* sa musí pretočiť a podľa toho čo padne/1-2 strana, kratšia, dlhšia hrana/ partner koná, koniec hry je ....
Znie to zaujímavo,vždy som nad tým uvažovala,či to funguje a tak,ale skôr si myslím,že to funguje...Afr.Austr. - Tak nepoznám ťa až tak dobre,ale podľa doterajších skúseností z teba,plne verím,že v tvojom prípade to vôbec nie je nemožné...A to teraz ti nechcem nejako lichotiť..Mne to nepríde ako zlý nápad... Ok rozobereme potom...
tak pekné sníčky zajtra teda a ešte sa ťa spýtam čo si myslíš o učení základu jazyka cez psychowalkman, vieš angliština a potom ck austrália alebo afrika, tak vlastne dnes mi to ozrejmíš láska, možno, ahoj
Presne nič neviem,ja som ho robila v 1997,takže si nepamätám ani prd...Treba pozreť gugľe a budeme múdrejší...Pá a dobrú noc