dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
do zbierky chýba už len žena s penisom, a potom začnem zo známkami
asi si nejak mimo technecium... chod sa radsej vyspat....ty sa pozeras zvieratkam na penisy? cize najnovsie si aj ZOOFIL.!!!!!
geniálne, a najlepší je na tom ten nick,poznám zvieratká ktoré majú veľký penis, ale sú malé takže suma je malá a potom ten opak
mas to nejake dopletene pan chemik.. raz napises to raz to a pritom sa bavime stale o tej istej rovnici
najprv si napisal ze pri reakci hydroxidu s kovom vznika vodik a jej sol a teraz tu splietas ze v tej rovnici reagovala kyselina s kovom.. tak co s cim vlastne reagovalo... hm?
tak skús niečo z fyziky, potom ti dám aj ja niečo z nej
pockaj.. sice tomu moc nechapem ale vysvetli mi to... ak som spravne pochopil kyselina je OH- lenze ja v tej rovnici nic take nevidim..
opakujem ze to nebola moja rovnica ale rovnica z internetu.. priznavam chcel som ta iba vyskusat , ja som napr. z chemie pako ale zase vo fyzike by si ma asi netromfol .. kazdy je dobry v niecom inom
no hej ale v tvojej rovnici reagovala kyselina s kovom to je niečo iné, nehovoriac o tom, že tam nesedela bilancia- to čo ide do reakcie musí z nej aj výjsť, nič nemôže zaniknúť ani vzniknúť
presne tak.. kyselina s hydroxidom sa neutralizuje a pritom vznika sol