dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
však na ňu čakám
si hu? normal chemicku rovnicu.. uz ju mam aj pripravenu len sa ta pytam ci ti ju mozem dat lebo byt som rad predysiel trapasu
ja som sama vernosť, to bude rovnica typu, že 1 anorektička + 1 tučná sa rovná normál
:-) co mas domacu ulohu? :)
technecium s tebou urcite nie, ty totizto nevies byt verny, vsak_?:)
a vypocitas mi tu rovnicu?
otázku môžeš, ten časopis je super a neviem či máš problém, ale každopádne to nie je môj problém, šťastne zadaná, môžeš byť šťastnejšie
sak citas tie casopisy nuevo elemento quimico ci co si to spominal :D
technecium.. dam ti technicku otazku.. mozem ti dat nejaku ale silno tazku rovnicu chcemicku.?? si ochotny a schopny mi to rozlustit? mozes sa tu troska pomachrovat ked si taky velky chemik
vek 18... toto zavana zoznamkou :D:D este ze som stastne zadana...