kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

ksl

Nechcem ti vháňať slzy do očí,ale musím...Psychotronik,na základe mojej fotky z jednej silvestrovskej chaty skonštatoval,že potrebujem chlapa s ktorým by som "to" mohla robiť 2x denne...A viem aj chutne variť a piecť...

ksl

No čo ja ti viem,čo vlastne chcem? Veď som len obyčajná žena... Ale musím sa pochváliť,ja mám tie svaly tam dole tiež v slušnom stave...

technécium

hada musíme teda nahradiť nejakým iným, veď si predstav čo by nám urobili ochranári, to sa aj ja teším možno sa dozviem aj pravdu, a nemohlo by to byť niečo čo len lechtá, ale zas to vyrovná svojou frekvenciou

ksl

Vieš že had by mohol byť? To ho ale budem musieť asi držať minimálne v chladničke,aby ma potešil... Tá ďalšia vec,čím máš v pláne ničiť túto pokecovskú spoločnosť,už sa teším na reakcie...

ksl

nie,ten tam už nebýva... Pottrovy rodičia ho zabili spolu s lordom voldemortom.On však neumrel(ten gróf)ale sa roztrieštil na niečo ako vírusy a tak prežíva vo všetkých tupých ľudoch na zemi,to preto sa hovorí:"ten mi ale pije krv.." ... Ale ja som chcela zvieratko kvôli penisu, keby som chcela zvieratko,ktoré má ma ľúbiť,tak jasné že psíka..