dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
Pripúšťam ale,že si ten psychotronik mohol zle vysvetliť tie červené oči na fotke...
Nechcem ti vháňať slzy do očí,ale musím...Psychotronik,na základe mojej fotky z jednej silvestrovskej chaty skonštatoval,že potrebujem chlapa s ktorým by som "to" mohla robiť 2x denne...A viem aj chutne variť a piecť...
a k tomu nemáš mandle to je úžasné čo s tým
ale tí ochranári sú tiež otravní,to je fakt.. Ani veľrybu,ani sudoku, čert aby ich vzal ...
No čo ja ti viem,čo vlastne chcem? Veď som len obyčajná žena... Ale musím sa pochváliť,ja mám tie svaly tam dole tiež v slušnom stave...
hada musíme teda nahradiť nejakým iným, veď si predstav čo by nám urobili ochranári, to sa aj ja teším možno sa dozviem aj pravdu, a nemohlo by to byť niečo čo len lechtá, ale zas to vyrovná svojou frekvenciou
Vieš že had by mohol byť? To ho ale budem musieť asi držať minimálne v chladničke,aby ma potešil... Tá ďalšia vec,čím máš v pláne ničiť túto pokecovskú spoločnosť,už sa teším na reakcie...
to teda musel byť chlapina, čo tak hada
nie,ten tam už nebýva... Pottrovy rodičia ho zabili spolu s lordom voldemortom.On však neumrel(ten gróf)ale sa roztrieštil na niečo ako vírusy a tak prežíva vo všetkých tupých ľudoch na zemi,to preto sa hovorí:"ten mi ale pije krv.." ... Ale ja som chcela zvieratko kvôli penisu, keby som chcela zvieratko,ktoré má ma ľúbiť,tak jasné že psíka..
nie a ani s pod karpát, kde býva 1 celkom milý gróf