kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

Summer_

:-) jasne na vystudovaneho chemika nema nikto a nic :) hehe

technécium ja som taka zmes "všetkých lovných vôd" najprv som bola anorekticka /42kg/ potom vyliecena a pekne vypapkana /58kg/ a dnes mam 52-cize akuratna... pri mne sa clovek nabazi vsetkeho :D:D

technécium

ja mám tiež len maturu, síce plnú p..., kurzov a teraz idem na vysokú, tak sme na tom rovnako- v princípe

technécium

summer si tak trošku pri sebe, lebo ja mením priority aj zo dňa na deň, a vieš potrebujem mať prístup do všetkých lovných vôd

:-)

ee bacha on je vystudovany chemik cize by mal by mal mat aj nieco v hlavicke a rozoznat dievca stihle a dievca anorekticku.. ale ja sa tu uz s nim hadat nebudem nakolko on je vystudovany chemik a ja iba chalan s maturitou.

Summer_

A este ma napada, to s tymi anorektickami si pisal len nedavno, to si uz teda za tych par dni natolko "zostarol" ze si zmenil priority?
Prepac, ale podla toho co pises na toto forum /a videla som uz dost/ si este taky nevyblazneny pubertiak.. viem aky mas vek, pisal si to, ale vies, chlapy su deti aj v 40-tke :)

:-)

myslim ze anorekticky maju doooooost daleko od svalnatych.. je to uplne nieco ine.. ale ved tvoja pockaj zajtra sem budes pisat ze sa ti pacia baculky

Summer_

Ja sa len tesim az napises, ze chces co najtucnejsiu aku len v sirokom okoly najdes :D " ved ako človek starne mení aj svoje priority " :D

technécium

všetko netypické,jedno sa mi páči iné chcem vyskúšať to je predsa rozdiel nie, nekupujem si prvé nohavice ktoré uvidím-musia sa mi páčiť, musia mi sedieť a musím sa v nich cítiť dobre, nemyslíš, a ako človek starne mení aj svoje priority