dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
a vek, zmes to znie lákavo
Heej tak ziaden chemik, no skoda :( :D
:-) jasne na vystudovaneho chemika nema nikto a nic :) hehe
technécium ja som taka zmes "všetkých lovných vôd" najprv som bola anorekticka /42kg/ potom vyliecena a pekne vypapkana /58kg/ a dnes mam 52-cize akuratna... pri mne sa clovek nabazi vsetkeho :D:D
ja mám tiež len maturu, síce plnú p..., kurzov a teraz idem na vysokú, tak sme na tom rovnako- v princípe
summer si tak trošku pri sebe, lebo ja mením priority aj zo dňa na deň, a vieš potrebujem mať prístup do všetkých lovných vôd
ee bacha on je vystudovany chemik cize by mal by mal mat aj nieco v hlavicke a rozoznat dievca stihle a dievca anorekticku.. ale ja sa tu uz s nim hadat nebudem nakolko on je vystudovany chemik a ja iba chalan s maturitou.
A este ma napada, to s tymi anorektickami si pisal len nedavno, to si uz teda za tych par dni natolko "zostarol" ze si zmenil priority?
Prepac, ale podla toho co pises na toto forum /a videla som uz dost/ si este taky nevyblazneny pubertiak.. viem aky mas vek, pisal si to, ale vies, chlapy su deti aj v 40-tke :)
myslim ze anorekticky maju doooooost daleko od svalnatych.. je to uplne nieco ine.. ale ved tvoja pockaj zajtra sem budes pisat ze sa ti pacia baculky
Ja sa len tesim az napises, ze chces co najtucnejsiu aku len v sirokom okoly najdes :D " ved ako človek starne mení aj svoje priority " :D
všetko netypické,jedno sa mi páči iné chcem vyskúšať to je predsa rozdiel nie, nekupujem si prvé nohavice ktoré uvidím-musia sa mi páčiť, musia mi sedieť a musím sa v nich cítiť dobre, nemyslíš, a ako človek starne mení aj svoje priority