kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

technécium

no woman no cry, už som sa úplne zmenil som už stelesnenie dobra, osvietila ma 1 baba svojou krásnou odpoveďou, ktorá hovorí za všetko, zamiloval som si ju, pôjdem s ňou na stretko, potom randenie, neskôr manželské spojenie, časom detičky dievčatko sa bude volať Hana, nádhera toľko lásky budeme mať

ksl

pre :-) Podľa mňa je technécium stelesnený satan a radila by som ti,aby si nielenže neodpisoval na jeho príspevky ale ani by si ich nemal čítať,aby si si nezaprasil svoju čistú dušičku

ksl

Forrest Gump - videl si ten film? je tam jedna hláška - Hloupému všechno hloupé... :-) uži si deň a ľuďí,ktorým nerozumieš nechaj na pokoji

:-)

a nieje nahodou ta ksl a technecium jedna a ta ista osoba? no pri jeho uvazovani by som sa tomu vobec necudoval nikto sa s nim nechce bavit tak sa bavi sam zo sebou

technécium

z tej misy, musím už ísť do perín, lebo moje 2 mozgové bunky nepracujú a tá 3 tá sa špecializuje len na sex

technécium

polárny deň a polárna noc,ja skôr myslím, že ten psychotronik podvádzal-1 prútik mal v ruke a 2 sa snažil prepašovať pri dvoch kryštáľových guliach, len zabudol, že v mraze je toto náčinie moc krehké a tak nebol jeho názor objektívny a to varenie to je super-taká ovocná misa náhodne rozhádzaná po najvačšom ľudskom orgáne a kto nájde 1 kúsok banánu môže vychutnať aj sladkú šťavičku / s tej misy/ fantázia dobre variť vie málokto