kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

technécium

určite, len je riziko, že prídeš o to potešenie, keď chce napr. psík poďakovať a vyvalí tie svoje očká plné vďaky

ksl

Nié počúrala,ale takéto ženy musia cvičiť špeci cviky na práve tie svaly dole,takže keď sú vyliečené tak ich majú namakané... Myslela som to ako alternatívu,ak by si si netrúfal na peknú kulturistku... a to znásilnenie som myslela v duchu dominy,ale ty asi rád vedieš aj v posteli...To s tými zvieratkami - myslíš,že sa mi viac teda oplatí chovať doma chlapa?

technécium

ty a blbá teraz som sa zasmial ja, pekná predstava 1 facka budeš ležať-nebudem 2 facka nie už sa mi to tu rozrastá a budem tu najvačší to je jedno čo, ale niektoré zvieratká majú veľké penisy a teraz pozor tie čo majú malé profitujú z toho tak, že sa držia hesla v skupine je sila

ksl

opravujem - inkontinencia... Keď som unavená,tak mám tendencie si skracovať slová... Inak nie som až taká blbá ako sa na prvý pohlad zdá...

ksl

tak s tými svalmi tam dole,to myslím,že sú čínanky majsterky... Ale keď tak čítam,mám dojem,že ťa celkom vrušuje predstava,že by ťa svalnatá ženská chytila a znásilnila,alebo aspoň poriadne pretiahla... A tie svaly tam dolu budú mať slušné aj ženy čo voľakedy trpeli na inkontenciu

ksl

Ty nemáš chybu!!! Normálne si ma dojal k slzám...Už dávno som sa tak nezasmiala... Dík. A natri to tomu fyzikovi

:-)

a no verim tomu ze zajtra tu taka tema bude od teba.. ze si sa ti zacali pacit zeny s penisom.. u teba je mozne vsetko...