kulturistky

Príspevok v téme: kulturistky
technécium

dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš

:-)

ksl no ved to som si vsimol ze si dusevnie nie uplne zdrava... nazval som ta narusenou a teraz si si to sama priznala.. takze klamal som ?? neklamal.. co je pravda nieje hriech.. nehnevaj sa ale aby dvaja dospeli ludia viedli taketo debaty ako teraz ty s techneciom tak sa mi nad tym rozum pozastavuje.. ked nie si na tom so psychikou dobre tak si chod pomahat na ine fora a nie na ''SEX ,SEXUOLOGIA A POHLAVNE CHOROBYA'' myslim ze tu sa riesia ine veci a nie ake maju zvieratka penisy a ci boli traja krali pedofilny.. nehnevaj sa ale je to tak..a este jedna vec.. ked si narusena tak nech ti pomaha psycholog lebo tito ludia co su tu ti asi tazko pomozu a toboz nie technecium.. takze vela stastia..

ksl

ja sa modliť neviem a ani nemusím,mňa boh zbožňuje,zrejme ho dokážem rozosmiať,pretože si zo mňa robí prdel,kedy len môže

technécium

chceš aby som ťa naučil tajné metódy nepálskych mníchov-bohužiaľ som im dal slovo, že ich neprezradím

xixiiiiiii

jeeemine, ja sa tu cosik nasmejeeem:))...technécium ty si typeek, takych kamosov mam ako si ty:) tez sa len kosim furt..nektori to nechapu ale co uz:) paapaa

technécium

ďakujem sestra, a ty synu nenechaj sa ovplyvniť hnevom, lebo len boh má právo na pomstu, a preto sa tu spoločne bratia a sestry pomodlime a snažme sa aby naše duše dosiahli kráľovstva nebeského

ksl

techn. to nebolo určené pre teba s tým duševne ok... Bolo to pre toho " :-) " čo ma označil za vážne narušenú... Ale nevadí,lebo mi aj polichotil tým,že by sme ja a ty mohli byť tá istá osoba... Brala by som,keby som si vedela robiť takú prdel zo života,ako ty

technécium

duševne som úplne ok, len mám teraz prácu, ktorá už chvalabohu dnes o polnoci končí a to je, že musím byť na nete a mobile, a čakať, kedy príde mail si spestrujem tým, že pomáham druhým ľudom

ksl

Chcem sa nesmelo opýtať,to myslíš mňa? Nechcela by som,aby to vyzeralo,že ťa uháňam,ale ak myslíš mňa,tak už mám pre nás aj bývanie...Bude sa ti páčiť,je panensky biele a mäkučké,polstrované steny,na dverách jedno malé sklenené okienko z bezpečnostného skla a zamrežované okno,aby nám ľudia nemohli ublížiť svojou zlobou... Meno Hana sa mi nepáči

ksl

Počúvaj :-) - ty si sám o sebe myslíš,že si duševne ok? Nemyslíš,že je dosť choré,keď namiesto toho,aby si vo svojom voľnom čase robil niečo užitočné,tak vraždíš čas za počítačom a staráš sa do problémov iných ľudí... Prečo nie si so svojimi reálnymi kamarátmi? Ja aspoň mám tú odvahu sa priznať k tomu,že som narušená... Ale toto tu mi pomáha zlepšiť svoj zdravotný stav,takže si myslím,že mám právo sem písať...