dnes som sa zhodou náhod ocitol v kulturistickom centre, kde som musel čakať 2 hod a keďže sa tomuto športu nevenujem, tak som si to šibol pri bar-taký ten bio, a ako tak tam sedím a popíjam canadu, prišli tam 2 kočky po cvičený, bar bol malý tak sme sa dali do reči, kurňa tie svaly natreté nejakým lesklým olejom, dokonalá manikúra, super vlasy, vôňa parfému a toho oleja s potom, no bál som sa postaviť čo mi stál, má niekto skúsenosti s týmito babami, veď tá keď napne tam dole svaly asi ho nevytiahneš
kulturistky
a ty si ju kde vzala??!! ty si začala prváá..tak prepáč..môžem aj ja :)
januskaaa- vies mna dokaze urazit iba inteligentny clovek a nie take individua ako su ksl a technecium...ale suhlasim s tebou
Asi sa po tvojom príspevku naozaj zamyslím nad sebou...Môžeš si ma pripísať na svoj zoznam vykonaných dobrých skutkov... Ja som ťa nežiadala o nijakú radu,dokonca som ťa požiadala, aby si ľudí ktorým nerozumieš nechal na pokoji... Nikto sa ťa na tvoj názor nepýtal... Nechápem,kde berieš drzosť posudzovať ľudí,ktorých ani nepoznáš...
KSL- nič v zlom,ale týmito tvojimi nasilu "vtipnými" písaniami si akurát tak trápna a nie vtipnáá...to je strašné,keď chce byť človek za každú cenu vtipný a ešte aj uráža pritom iných...spamätaj sa a píš si vo worde tie tvoje science fiction...pa
keby som mal byt ako technecium tak si rovno hodim slucku.. nevidis? ved ho tu ma kazdy za debila .. ale zrejme mu to nevadi a vyziva sa v tom.. tak nech si posluzi.
ksl a nemyslis si ze je divne riesit tie tvoje psychicke problemi tu? neodsudzujem ta za to lebo aj ja som maval isty cas depky..ale pomohol mi doktor.. a nie nejake forum..
no vieš čo? Teraz mám zase ja pocit, že technécium a ty ":-)" ste jedna a tá istá osoba
ksl- nie neriesim tu ziadny problem.. ani psychicky ani fyzicky , snazim sa tu len poradit ludom ktory to naozaj potrebuju.. ale vam dvom nepomoze ani Boh.
pre :-) ježíííš,ty si mi poradil..Ešte že som sem napísala... Dík
Vieš,ale ja si myslím,že VŠETCI čo sem píšu sú narušený,okrem tých čo tu ozaj riešia nejaký zdravotný problém,a prepáč,ale nevšimla som si aký zdravotný problém tu riešiš ty...
ksl- a este co sa tyka tej roboty.. bohuzial mam taku pracu pri ktorej musim byt urcity cas online a stale dostupny no a zato beriem 45 000(cca 1493 €) ..este nieco?