Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

veronika1

caute kocky mne sa ta vaha asi uz troska pohla,mozno kilecko dolu,uz mi chyba malo do ciela tak 1-2 ked to do vodneho dna nezide kaslem nato aj tak mi uz kazdy nadava ze to prehanam,no poviem vam kupovala som si rifle a predtym som mala cislo 28-29 a teraz 26,no nieje to super?tiez si bol niekto kupovat nejake nove veci?

weronika

no ved ja tiež už nechcem absolútne žiaden prehrešok, bo to nedopadne dobre, ja by som chcela 3 kg schudnúť ešte do konca februára, takže musím zamakať, aby boli výsledky... : )

babuliatko

no ja sa od valentina neviem dojest cokolady :D ale nie vela len vzdy trosku si ukradnem, prvy den som odolavala lebo s priatelom sme sa nevideli 2 mesiace a povedal mi, ze pekne vidno, ze chudnem.tak som sa snazila a nezjedla nic co on, ale druhy den bez kontroly tak to som si teda dala heh:)no tiez malo vody pijdem na to ako som zvyknuta, ale dnes mam bielkovinovy den tak idem odznovu do toho bez prehreskov.

vierrka

weronika- ahoj :) ale vsak nerob si uz z toho tazku hlavu aj ja som mala vcera preslap jak kon :D ale tak uz som sa z toho vyspala :) nevadi ideme dalej vsak sa nic nedejeee,,, dnes mam ovocny deeen neviem ako to prezijem lebo uz teraz umieram od hladuu ale caka ma toolko ovocia a mrkvicka ze sa nabazim:)
ty mas co dnes?
Drzim vsetkym prstyyyyyyy a piste ludia ako sa darii!!!:)

weronika

no čaute kočky...
ja som mala včera svoj 1. veľký prešľap od začiatku diéty. Priateľ ma chcel predstaviť svojej tete tak sme išli na návštevu no a ona náj jesť dala večeru, júj, ja som nechcela, ale nechcela som, aby sa urazila abo čo, veď viete, prvý dojem... : ) Mala som kurča (uvarené aspoň že...) s omáčkou a takými haluškami, joj, fajne to bolo, ale ta... : ( A také pečené jablká tiež nám dala, no to bolo vynikajúce. Ale sa hnevám na seba strašne, júj...

vierka

Juj veruže to ani nepočítam koľký je to týždeň, ale začala som presne 2.1. A či to ide? pomaličky,ale ide.Už len čakám,kým poriadne vyzdraviem,aby som mohla nasadiť aj nejakú "pohybovú terapiu" lebo sa málo hýbem. Dnes mám bielkovinový deň. Držím palce

vierrka

ahoj lienulka :(:(:(
Mas pravdu veruze..:(:(:((ja som ho porusila, lebo som celyy dnicek jedla len ovocie a nic ine a na veceru som si dala cestoviny so sunkou samiionmi a kukuricou :(:((((((( plus dve velke pivaaaa
zajtra idem na ovocny a musime bojovat a inac sa ako dari::)? ide tui to:?:) kolkaty mas tyzden?:)

lienulka

ale ale, čo sa deje...??? žiadne príspevky už dva dni?
Hádam ste to nevzdali. Určite veľa z nás porušilo uh deň - valentinskou večerou ako ja - dala som si síce vyprážané šampioný len so zeleninovou prílohou, ale aj zmrzlinový pohár so šľahačkou. Ale zato dnešný vitamínový deň som sa držala výborne. Len som málo vody vypila.
Mám otázku môžem si dať v bielkovinový deň madarský gulas s celozrnným pečivom miesto knedle?