Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
..ja ani nechcem byť total chudá..v mojom veku by to už asi nevyzeralo tak ako v dvadsiatke:-)) aj keď mám len 35:-) dúfam, že na konci tohto týždňa zaznamenám väčšie úspechy...
..ahoj..ja mám 164cm a teraz tak 62kg...chcela by som tak 57kg..a ty?
adriana...neboj coskoro sa budes tesit aj ty..mysli na to ze niektorym chyba do ciela aj 15 kg,ja som chcela na zaciatku schudnut tak 6-7 kg,6 mam dole tak este sa posnazim,ale aj ked to dodrzujem tak si nieco do ust nepovolene dam,tak neviem ale ked uz nic nepadne tak neva,nemusim byt zasa total chuda,take baby sa mi ani nepacia.ty mas kolko kg a vysku ak sa mozem spytat?
..veronika1..závidím ti..ja mám do ciela ešte min 5kg...a tento týždeň som mala aj svoje dni a ručička nabrala opačný kurz ako doteraz...v soboto som mala viac skoro o 1,5kg ako pred týždňom:-(( má niekto podobnú skúsenosť? dúfam, že hej, lebo ma to celkom rozladilo...ale napriek tomu sa snažím stále dodržiavať a dúfam, že to zvládnem až do konca:-))
babuliatko
dakujem... : ) si ma potešila, bo už by som si aj dala taký jogurt, aj ked som ich predtým veľmi nejedla, ale dajak som chuť na neho dostala... : )
weronika niektore si davaju cerealie s jogurtom tak si myslim, ze vtedy mozes kludne aj ten jogurt.
POTREBUJEM PORADIŤ, nie som si istá...
ked máme na večeru tortu, to si môžem dať aj jogurt ovocný smotanový namiesto tej torty? len sa pýtam, ešte som to nikdy nespravila, ale chcela by som to vedieť. dakujem
veronika1
no to je super, že si už tak blízko svojho cieľa...hurááá : ) teším sa s tebou... : )
Ahojte,
je to tu zaujímavé čítanie a asi budem váš vzor nasledovať. Nemám však túto knihu, preto by som chcela poprosiť o knižnú podobu 90-dňovky vo Wordovej fortme na adry@zoznam.sk. Ďakujem