Ahojte,mam velky problem,mam 17 rokov a este stale som nemala chlapca,ked sa do mna niekto zamiloval hned som sa dala na ustup.teraz vsak hladam praveho a neviem kde ho najst...neporadite mi nieco?citim sa sama,ved pomaly 18 a este nepobozkana?!
ako nato?nemozem najst chlapca
Nj ludia co vyuzivaju druhych sa maju v dnesnej dobe najlepsie ale aj tak im nezavidim ked si vezmes ze vlastne nemaju nic co by malo cenu a ani sami o tom nevedia...takto...nerad by som to tu menil na dyskusiu mimo temy. A neviem ci to tu je vobec povolene takze ak sa chces viac rozpravat tak mi napis na pls mail: jurck250@gmail.com
ja som z nitry:D alebo normalni ludia su skor ohrozeny druh. ked ta kazdy len akoby vyuzije a potom odkopne...
Dievca, co si myslis, kolko chalanov v 17tich to bude mysliet vazne s Tebou ? Keby si mala dostudovane, nieco odrobene, tak nepoviem. Ale v 17tich ? Ked niekoho najdes, tak v 99tich percentach Ti zlomi srdce.
Ale predstav si, ze sa zamilujete do seba, ci by bolo dieta. Porodis, vydas sa zanho taka mlada ? Kde budete byvat, z coho budete zit ? Skus si vyriesit najskor existencne otazky, pretoze ak by sa Ti nieco aj zadarilo, tak Ti to rychlo najde koniec...
Tiez som to tak urobil - kym som nebol na to pripraveny, zeby uz nebol v nicom problem, az potom som zacal uvazovat o vztahu. A len tak hrat sa na vztah a ublizit niekomu som nechcel...
Ja by som skor povedal ze to je tak vsade a normalny ludia su vymierajuci druh:D...inak som z okolia Partizanskeho.
nie neboj nevyznelo to nenavistne:D ale aj tu u nas sa mi zda ze normalny chalan tu ani nezije alebo je "obsadeny" :D odkial si? ci nezijeme v tom istom zakliatom meste:D:D:D
Tak to mame asi rovnaku skusenost akurat s opacnymi pohlaviami:D...ale to ma este nepoznas:DDD...Ale teda dufam ze to nevyznelo odomna nejak tak ze hadzem vsetky dievcata do jedneho vreca....chcel som len podotknut ze tu kde byvam je to nejak tak v drvivej vetsine pripadov...ale musim sa priznat za svoje pohlavie ze dnes to tak casto je aj s nami to je fakt.
Shrek250 ja mam zase pocit ze taketo vlastnosti nehovoria uz nic chalanom :D
Mno k tomu bozkavaniu...ja mam 20 a prvy bozk nejaky cas za sebou ale bez lasky to fakt nechuti tak jak ma...mohol som si radsej pockat...osobne si myslim ze je lepsie si fakt pockat a mat istotu...ale v zasade mame rovnaky problem. Ja si tiez nemozem najst dievca ktore by mi vyhovovalo a to niesom narocny. Skor zacinam mat pocit ze v dnesnej dobe vetsine bab vernost, uprimnost a podobne vlastnosti nic nevravia...
ja maam 19 a prvykrat som bola pobozkana minuly tyzden :P jaa totizto som idealista cize dost narocna a preto som stale sama co mi sice vadi ja nevadii :) je to divneee (kazdy vravi ze som pekna ze sa vela chlapcom pacim a tak ale naco mi vsetkych ak sa nenajde niekto kto je vazne pre mna) a minuly piatok som mala pocit ze som ho nasla preto to dopadlo bozkom (nasla ... poznam ho tri roky :D ehm) a skoda ze z toho pocitu aj tak nakoniec nic :) trosku ma to mrzi noo ze ja ako idealista a po prvom bozku to nepokracuje nijak :/ ...
skuste baby trik s prijemnou vonou
-odkaz odstránený-