Ahojte,mam velky problem,mam 17 rokov a este stale som nemala chlapca,ked sa do mna niekto zamiloval hned som sa dala na ustup.teraz vsak hladam praveho a neviem kde ho najst...neporadite mi nieco?citim sa sama,ved pomaly 18 a este nepobozkana?!
ako nato?nemozem najst chlapca
Mam tiez podobny problem. Dievcata a zeny sa do mna zamilovavaju jedna za druhou a ja z toho vzdy nejak vycuvam, pretoze som strasne zmateny. ked sa predo mnou vrhaju na kolena a prosia, ci mi mozu uvarit nejaku dobru veceru, poumyvat riad, alebo povysavat byt. Neviem uz co mam robit.
Som telesne postihnuta a je jasne,ze so mnou nik nechce chodit...nerobte si starosti z toho,ze s nikim este stale nechodite.Stale mate väčšiu sancu ako ja....Urcite raz pride velka laska a to az ked si budete celkom ista,ze ste totalne skoncili...vtedy sa ukaze,komu na vas zalezi...
p.s.:nemozetedo toho nikoho nutit...
Lissa
:-(
ja som na tom rovnako-mam 17r. a nikdy som s nikym nechodila
ahojjte,mam problemm neviemm si najjs chalana ved niesomm aniii aztaka zla soo pekna ale hambliva uz mato stvee chcemmm si najjst nejakuu laskuu stale mislimm na jednehoo chalana ajjj ho vidimm vonkuu lenn sa hooo hambimm akoo sa mamm s nimmm zblizit??
pride, ked to budes najmenej cakat. v 17ich to nie je ziadna tragedia... v pohode. ani ja som to nebrala tragicky a prisiel.. necakane, zrazu... bum. v 21 rokoch.
aj tak je to zvlastne
a keby este boli nejake namietky, tak dam priklad: krasna, inteligentna, uspesna, sebavedoma, zdrava atd. zena - do takej by som sa nikdy nezamiloval, a pritom taku by chcel skoro kazdy(a nepytaj sa preco :) )