ako nato?nemozem najst chlapca

inkubator

Mam tiez podobny problem. Dievcata a zeny sa do mna zamilovavaju jedna za druhou a ja z toho vzdy nejak vycuvam, pretoze som strasne zmateny. ked sa predo mnou vrhaju na kolena a prosia, ci mi mozu uvarit nejaku dobru veceru, poumyvat riad, alebo povysavat byt. Neviem uz co mam robit.

LadyX

Som telesne postihnuta a je jasne,ze so mnou nik nechce chodit...nerobte si starosti z toho,ze s nikim este stale nechodite.Stale mate väčšiu sancu ako ja....Urcite raz pride velka laska a to az ked si budete celkom ista,ze ste totalne skoncili...vtedy sa ukaze,komu na vas zalezi...
p.s.:nemozetedo toho nikoho nutit...

Lissa

bari

ahojjte,mam problemm neviemm si najjs chalana ved niesomm aniii aztaka zla soo pekna ale hambliva uz mato stvee chcemmm si najjst nejakuu laskuu stale mislimm na jednehoo chalana ajjj ho vidimm vonkuu lenn sa hooo hambimm akoo sa mamm s nimmm zblizit??

sivamyska

pride, ked to budes najmenej cakat. v 17ich to nie je ziadna tragedia... v pohode. ani ja som to nebrala tragicky a prisiel.. necakane, zrazu... bum. v 21 rokoch.

som strasne smutna

ja to uz fakt nechapem mam 17 a mala som len jedneho chlapca s ktorym som chodila 3krat a ani raz sa nezmohol na jeden jediny bozk ..... nechapem preco si neviem najst chlapca poradte mi prosíííím vas :´(

fgf

a keby este boli nejake namietky, tak dam priklad: krasna, inteligentna, uspesna, sebavedoma, zdrava atd. zena - do takej by som sa nikdy nezamiloval, a pritom taku by chcel skoro kazdy(a nepytaj sa preco :) )