Ahojte,mam velky problem,mam 17 rokov a este stale som nemala chlapca,ked sa do mna niekto zamiloval hned som sa dala na ustup.teraz vsak hladam praveho a neviem kde ho najst...neporadite mi nieco?citim sa sama,ved pomaly 18 a este nepobozkana?!
ako nato?nemozem najst chlapca
Orino - je to krute ale je to tak, sanca ze najdes svoju vyvolenu je tak odhadujem 1:10000 ... pri najlepsom 1:1000 ... cize asi tak.
nechcem strasit, ale co uz, mame Vianoce tak budme k sebe uprimny :D
mam ten isty problem co ty, uz 4 roky a par mesiacov ... lezie mi to na mozog, ale da sa s tym naucit zit :)
su len 2 moznosti:
1. zlomis sa a najdes si kadeaku slapku.
2. budes velmi trpezlivo cakat a ta horeuvedena sanca sa bude zvysovat (v tvoj prospech) a mozno ju najdes.
kedze si este stredoskolak, tak ma casu, nasiel by som si nejaky konicek, nieco co mi zhltne cas, nech nemam cas rozmyslat nad babami :) mozno nejaky kamosi a podobne, mohlo by to zlahcit situaciu..
a este nieco, pokial aj vyhras tu sportku, nechval sa s tym, pretoze budes mat okolo seba sice vela bab co ta budu lubit az do smrti* ....
.
.
.
.
.
.
.
* este si ta zoberie za muza a udusi ta za tych par milionov :D
karioll,
medzi chudakom a milionarom je este stale kopa priestoru. Ja som chcel len poukazat na to, ze sa nemaju zaujem nijako pricinit o uspech. Proste si chcu sadnut hned k hotovemu stolu.
mas pravdu,ved na co by jej bol chudak?aj ked charakter
Orino,
podla mna mas skresleny pohlad na svet. Zeny hladaju muzov s peniazmi. Ostatne veci su pre ne druhorade. Tie keci o velkej laske u zien su len zastieracim manevrom. Podla mna si este prilis naivny v tomto. Keby si vyhral v sportke, tak sa do teba vsetky hned beznadejne zamiluju a to by si nemusel zmenit na sebe vobec nic.
Ja mam 17 a tiez som este nemal ziadnu priatelku. A v poslednej dobe je to vec kvoli ktorej sa najviac trapim ked vidim ako kazdy uz mal niekoho. Problem je v tom ze dievcata nemaju o mna velky zaujem a ja tiez nehladam hocijaku. Ja hladam skutocnu lasku. Viem mozno som naivny a toboz v takom veku ale ja stale nato verim. Lenze jak sa pozeram na dnesnu spolocnost tak asi ju budem musiet hrozne dlho hladat. Navyse dievcata maju o nas hroznu predstavu a bohuzial je to casto aj pravda, takze vsetki si myslia ze nam ide iba o sex ale ja im chcem dokazat ze este na tomto svete ziju muzi s rozumom a skutocne dobrym srdcom na ktorych sa mozu zeny spolahnut. Uz zacinam byt aj zmiereny s tym ze kym nepojdem na univerzitu, tak si ziadnu nenajdem ale nuz.... nadej zomiera posledna ;-). hmm rozpisal by som sa aj viac ale pisal som to na iPode a uz ma bolia prsty :-D
:-( ja som na tom rovnako ako vy :-(
ano pisala som :D tak pockaj na dalsi:D:D:D
ow sry ten mail som napisal zle:D to je jurcik250@gmail.com...twe neviem ci si pisala ale pre istotu...tak teraz som sa strapnil asi kua:D
chcela by som len vyjadrit suhlas s tym ze si treba vyriesit existencne otazky ... su ludia premysleni a su ludia nepremysleni .. ti nepremysleni robia bezhlavo vselico chceli by vsekot a najlepsie naraz bez rozmyslu ci im to vobec stoji za to alebo nie a premysleni si to vseko pekne premyslia mco je pre nich dolezitejsie ci to aby napr v 17tich som uz bola pobozkanaa alebo maal vztah alebo nie ... myslim ze nikde nie je stanovene v kolkych mas koho pobozkat a v koljkych mas niekym chodit nie je hanbou ka zatial s nikym nechodis takym co stoji za to ( a suhlasim aj s tym ze tiez to povacsine v takom mladom veku netreba brat smaozrejme na cely zviot) ale nieosm zastanca dvojtyzdnoviek noo .. atak celkovo nevidim zmysel v tom hrnut sa niekde kde cele stado ... treba mat vlastne myslienky a vlastne hodnoty a vlastne uvazenia priority a nerobit nieco co robia hned vsetci ... a na okraj tych normalnych chlapcov a dievcat :D zijeme v spolocnosti kde ludom nezalezi na ostatnych hlavne na sebe ... cest vynimkam ktorych je maalo :P a snad tu vynimku tiez raz najdem :) ale budem cakat a ak sa nedockam neberiem to ako prehru :P