Ahojte,mam velky problem,mam 17 rokov a este stale som nemala chlapca,ked sa do mna niekto zamiloval hned som sa dala na ustup.teraz vsak hladam praveho a neviem kde ho najst...neporadite mi nieco?citim sa sama,ved pomaly 18 a este nepobozkana?!
ako nato?nemozem najst chlapca
uuuu, nesuhlasim. keby vyberavy a narocny bolo to iste, tak na to nemame 2 slova :)
protiprvok medzi Ca a Zr? :)))
nehladaj, nesil to....co ma prist pride
a co tak nehladat frajera ale len kamosa?? Pokecat viacej v triede alebo na nejakej akcii.
a HALO efekt zacne. A ti ostatni si to zacnu vsimat a zacnu si domyslat, ze si medzi chlapmi na roztrhanie. A predsa nikto nechce byt horsi. A mozes si vyberat
fgf,veľmi vyberavý=náročný.a ešte nájsť takú,čo nechce mať deti,to dá zabrať.
fgf, no ved prave.. ze sa zasa neuspokojime s hocikym.. ale tak hadam sa aj nam postasti:)
ja mam 17 a doteraz som nestretol dievca, o ktorom by som seriozne uvazoval, skoro vsetky su pre mna nezaujimave, ale to nie preto, zeby som bol narocny, to vobec nie, ja som skor velmi vyberavy :)
ja som si toho svojho nasla na diskoteke,skus nejake taketo miesto
ani ja neviem:p ja som z nitry.preco?
ja viem.. vsetci hovoria, len cakat, cakat, ona pride.. ale ked ja by som skutocne uz teraz velmi chcela milovat a byt milovana.. mam v sebe vela lasky.. fakt neviem kedy pride, chodim do spolocnosti a vzdy sa okolo mna obsmietaju nejaki ti chalani.. ale ziaden z nich nebol taky ten, ktoreho si predstavujem.. a to zas nechcem pana dokonaleho, len zasa nechcem hocikoho.. este som zacala aj chodit do jazykovky, ze nova prilezitost.. nasla som si kopu kamaratiek, ale ziadny chlapec.. inak, ako nato?, presne ako ja:) aj ja som zacala chodit do jazykovky a este k tomu chodim na gympel:)