Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako nato?nemozem najst chlapca

lindt

ano, vyberaju, pre pohodlnejsi zivot, ale nie ze uz nebudeme nic robit. Len do solarka chodit.
Vela muzov neznesie, ked je zena uspesnejsia

uhlie

Tak to si asi vynimka. Lebo pred chvilou si pisala, ze zeny si podvedome vyberaju bohatych muzov, aby ich zabezpecili.

lindt

:)to vazne?ja som zena a mne by vadilo keby ma si ma muz vydrziaval...Mozno by to bolo pohodlne na zaciatku, ale potom by to boo asi dost ubyjajuce.

uhlie

lindt,

dal som si ruku na srdce a zistil som, ze by mi nevadilo, keby bola zena uspesnejsia a zarabala viac penazi a ja by som len chodil do solarka a rozmyslal co si zajtra obleciem a ako si nafarbim vlasy.

lindt

tebe by nevadilo, keby bola zena uspesnejsia? Samozrejme, ze teraz napises ze "nie, vobec by mi to nevadilo",ale ruku na srdce. Ved by si mal take male ego.

lindt

vies, da sa povedat, ze preco nezarobit na tom, ze chlap je hlupy? Ale tak kolko zien sa necha len vydrziavat? 2percenta? Kazda co poznam pracuje, studuje, popritom sa stara o svoj vyzor.

uhlie

lindt,

preco by chceli zarabat rovnako, ako zena? Kazdemu by podla mna vyhovovalo nerobit nic a len tak si uzivat cudzie peniaze.