Ahojte,mam velky problem,mam 17 rokov a este stale som nemala chlapca,ked sa do mna niekto zamiloval hned som sa dala na ustup.teraz vsak hladam praveho a neviem kde ho najst...neporadite mi nieco?citim sa sama,ved pomaly 18 a este nepobozkana?!
ako nato?nemozem najst chlapca
dievcata, hlavne chladnu hlavu, dobrou znamkou je, ze nechcete len take nejakeho, len preto aby ste neboli same... tak sa toho drzte a ta laska pride, len to nemozete silit...
ako nato? a odkial si??:)
neboj sa, najdes nejakeho, treba si verit a on sa objavi
ani nevies ako, urcite ho nehladaj nejak nasilu, to su veci, ktore nemozes uponahlat
a ked sa o to pokusis, stratis viac casu ako ked to nechas prirodzene plynut
mimochoom mam psa,macku a zajaca,aj rybicky,chodim na jazykovku a studujem na gymply,takze sprosta a kruta niesom,puky ani obezitu nemam a zaujima ma aj moda,kino nenastevujem lebo ani nemam skym,predsalen mi kino pripada s chlapcom ovela lepsie
ani ja neviem:pjasne,rada popisem,presne co ty,problem vidim ze dnesny chlapci anilen nelovia babu,kravy na pokeci nemozem ani vistat a mili a zabavny chalan asi neexistuje,a zas starsi anitak nemaju zaujem
no ja som na tom tak ako vy, až na to že ja už budem mať teraz 20...
ocko ma alergiu na srst.. takze to nepripada do uvahy.. bohuzial..
v uvodnom prispevku.
co tak si kupit havina ? :-)
a kde sme tu pisali, ze sa chceme bozkavat, hm?:)
si pozri moj prispevok..
"je to preto, ze mam v sebe tolko lasky, ze ju potrebujem nikomu dat, potrebujem sa s niekym maznat, objimat"
"travili by sme spolu vela casu, kecali by sme dlho"
tam nikde nie je nic take spomenute..:)
:-)
lenze, vy sa chcete bozkavat a tak ... :-)
.. a to robte radsej v dospelosti :-) :-)