Ahojte,mam velky problem,mam 17 rokov a este stale som nemala chlapca,ked sa do mna niekto zamiloval hned som sa dala na ustup.teraz vsak hladam praveho a neviem kde ho najst...neporadite mi nieco?citim sa sama,ved pomaly 18 a este nepobozkana?!
ako nato?nemozem najst chlapca
lindt,
tu nejde ani tak o to, kto, co chce, ale kto ma ake naroky:
Muz-peniaze zaraba pracou-chce nejaku peknu a rozumnu zenu
Zena-peniaze chce zadarmo, bez prace, len za to, ze si mysli, ze je pekna.
lebo muzi su jesitni a preto potrebuju zarabat aspon tak, ako zena. Inak budu chodit za milenkami, aby sa tam citili ako chlapi. Ale tak zamozrejme to neplati na kazdeho, ale vo vseobecnosti je to tak.
lindt,
keby boli zeny emancipovane a dobre zarabali, naco by potrebovali aj dobre zarabajucich muzov? Ak muz dobre zarabal, tak nepotreboval bohatu zenu.
a v 23rokoch asi nie je vela domackych typov, vtedy sa zivot este len zacina.
kariool ale ja hovorim o tom, ze 45rocny si nasiel mladu peknu zenu, ze je to o krase. Lebo lost pisal ze zenam ide o peniaze, tak muzom o krasu. To je to iste. A ta 23r kocka s nim vacsinou je preto, lebo jej zaplati plastiku prs, pozveju do luxusnej restauracie a cez leto idu na jachtu. A jeho slabu potenciu si vynahradza u ineho.
bulvarne moc nepozeram, ale co vidim okolo seba v meste v BA, mi len potvrdzuje, ze bohaty muz ma vzdy pri sebe zenu90-60-90. Dnesna doba sa posuva, zeny su emancipovane, zarabaju vela, nestoja len pri hrncoch, tak ocakavajau aj od muzov, ze budu dobre zarabat, upraveny look. Ale aj tak si myslim, ze prvorada je laska, nema mysel sa trapit s niekym ale vozit sa na BMW.
s tym 45 rocnym je tak velmi individualne,ze nemozes zovseobecnovat,teda mozes si robit co chces,ale nemas pravdu.
ked je on bohaty,uspesny,vie co chce od zivota,vie ako sa spravat k zenam,nie ako pubertaci ktorych tu ako svojich frajerov neustale dookola skoro v kazdom prispevku riesite,tak je len prirodzene,ze on si najde mladu zdravu a peknu babu na rodenie deti a image.
ked ona je domacky typ,a neriesi take veci,ze za 30 rokov sa mu uz nepostavi,nemaju dovod nebyt spolu stastny a hlavne zit s perspektivou
lindt,
sa pozri do bulvarnych casakov, ze zeny bohatych muzov chodia aj neupravene. U nas je skor problem v tom, ze zeny ani nie su extra pekne a nenamalovane su vacsinou este horsie, ale maju prilis vysoke naroky.A aj keby boli, tak v podstate tym len priznavaju, ze su len tovarom, ako uz spominal lost.
lost,ale tak to je aj s krasou. Videl si uz niekedy bohateho pekneho chlapa so skaredou neupravenou zenou? Cize kde je laska, ked sa nevie zalubit do inej menej peknej? Zeny to maju vrodene ze muz ma zabespecit bohatstvo, aby mali z coho zit a preto si tak podvedome vyberame. Ale ver tomu, ze kazda z tych bab co maju 23 a chodia s 45rocnym chlapom na BMW neskor aj tak skonci s rovesnikom ktoreho bude lubit, alebo popri tom 45rocnom:P Hold, to je zivot.
Mne sa cim dalej zda ze cele vztahy su len o peniazoch...
Ale potom mi to dava taky pocit ako keby su zeny len tovarom, respektive tym zauzivanym vyrazom - "masom".
Je to celkom smutne vidiet, ze sa takto doslova "predavaju" tie baby..
A prave ako uhlie napisal, chcu hned hotovy stol, ale neuvedomuju si ze nie je to az take tazke ho pripravit od zakladov (od nuly) "from scratch"...
Samozrejme nie kazda, ale odhadujem to tak na 90% .(co je velmi zle :-( ). casom a skusenostami sa to zrejme zmeni, ked zena dospeje do 40 a uvedomi si co urobila..
Ale kto je na vine?
Tipujem ze viac menej asi obe strany, dnes uz takmer kadzy mysli matematicky, ze: "toto sa neoplati tak to robit nebudem"... i ked je pravda, ze na co by som robil nieco co sa mi neoplati, ale aplikovat to vsade a aj do vztahov, hoci aj medziludskych je dost zle, pretoze co sa potom stane so spolocnostou, uz aj za malu pomoc si budeme uctovat eura? :)
Mam z toho velmi zmiesany pocit :P
Ked vidim ulici nejaku peknu babu, ale takmer vzdy je vedla nej nejaky typek s BMW alebo podobne.. Vidiet nejaku peknu babu s typkom co ma skodovku, to sa len tak nevidi :) a ani si na take nieco nespominam :D take pekne baby sa po "chudobnych" ani len nepozru, neviem ci je to charakterom baby ?? alebo naozaj len pre peniaze ?!
Ked si uz baby chcu dokazat svoju hodnotu, preco to robia tou najlahsou cestou - predajom ?!
Ale asi je to realita, ved tu mame kapitalizmus :D
To mame tak, ze ked si clovek raz sadne do BMW, tak mu skodovka uz rozhodne nebude voniat :)
Je celkom skoda ze peniaze su tou najdolezitejsou podmienku na zacatie vztahu, lebo to sa potom velmi lahko dokaze otocit, co ak sa peniaze minu? :D
Ale stale nechapem, ako moze par eur niekomu az tak neskutocne zmanipulovat hlavu.. a asi to ani nikdy nepochopim :)