Chudnutie pomocou stacionárneho bicykla

malaanka

matolog
som po operácii krčnej chrbtice a bicyklovanie na normálnom bicykli mám zakázané.
Preto hľadám dobrý rotoped.

malaanka

Ahojte.Viete mi poradiť aký rotopéd by som si mala kúpiť.
Píšte tie ktoré máte osobné skúsenosti.
Tiež chcem chudnúť pomocou bicykla.

Maoam

prisposobujes k tomu aj stravu?

tak do 2 mesiacov by si mala vidiet prve viditelne vysledky, niektore tela reaguju rychlejsie a uz po mesiaci je vidno vysledky snahy

ale je fakt dolezite, ci si upravila aj stravu, lebo cvicenie samo o sebe nestaci

cuca555

Chcela by som sa spýtať, kedy budú vidieť výsledky na tele? .... Cvičím už 3 týždne ale nepociťujem žiadne zmeny ....

Ejmii

NATALY taky isty problem mam aj ja.. takže tiez ma to zaujíma :) lebo tomu nechapem asi 5 krat som na nom cvičila a bol vpohode a potom zacal tiez tak ,,hučať"

NATALY25

Chcem poprosit o radu mam stacionarný ale strasne mi začal hučat ked pedalujem pred tym bol tichý chce to servis??alebo niečo ine ak by niekto mal skúsenost budem vdačná.

asbury

prečítal som si toto "zvláštne" vlákno a nedalo mi nereagovať .
Denča : áno
pre all ak chcete schudnúť na roto alebo inom , musíte šlapať v nízkych tepovkách , k tomu musíte prispôsobiť aj čas . najprv sa telo zahrieva a až po určitom čase začne využívať energiu nahromadenú v organizme . u každého je to individuálne zhruba 40-50 minút . až po tomto čase začne telo spalovať podkožný tuk . ale !!! treba si sledovať tep . pre spalovanie pokožného tuku je najoptimálnejšie držať tep okolo 120 za min. kto nemá tepomer tak točiť tempom pri ktorom to udýcha nosom , teda pohodové tempo . optimálna doba záťaže je 90-120 minút pohodovým tempom . takže jeden film , fotbalový zápas atď . a to trikrát do týždňa . zo začiatku sa môžu nafúknuť nohy ale zhruba po týždni tento anabolický efekt opadne . a zaručujem , že do mesiaca máte minimálne 3-6 kg dole plus kondička budete sa cítiť ovela lepšie . a keď sa trochu oteplí a vytiahnete normálne kolo ,tak ani stovka za deň vás neprekvapí .