Ahojte a je to tu, chcela som pod stromček stacionárny bicykel a dostala som čomu som veľmi rada, lebo môj dôvod je taký že idem začať na nom každý deň makať 30 minút. Myslíže že po nejakom 1-2 mesiacom by mohli byť nejaké viditeľné výsledky?
Chudnutie pomocou stacionárneho bicykla
matolog
som po operácii krčnej chrbtice a bicyklovanie na normálnom bicykli mám zakázané.
Preto hľadám dobrý rotoped.
Stacionarny bicykel je fajn nahrada ak mas nedostatok casu, alebo je skarede pocasie. Skutocny bicykel pomoze viac... abc-dieta.sk
Ahojte.Viete mi poradiť aký rotopéd by som si mala kúpiť.
Píšte tie ktoré máte osobné skúsenosti.
Tiež chcem chudnúť pomocou bicykla.
prisposobujes k tomu aj stravu?
tak do 2 mesiacov by si mala vidiet prve viditelne vysledky, niektore tela reaguju rychlejsie a uz po mesiaci je vidno vysledky snahy
ale je fakt dolezite, ci si upravila aj stravu, lebo cvicenie samo o sebe nestaci
Chcela by som sa spýtať, kedy budú vidieť výsledky na tele? .... Cvičím už 3 týždne ale nepociťujem žiadne zmeny ....
NATALY taky isty problem mam aj ja.. takže tiez ma to zaujíma :) lebo tomu nechapem asi 5 krat som na nom cvičila a bol vpohode a potom zacal tiez tak ,,hučať"
asbury: a ako prosim ta??
prečítal som si toto "zvláštne" vlákno a nedalo mi nereagovať .
Denča : áno
pre all ak chcete schudnúť na roto alebo inom , musíte šlapať v nízkych tepovkách , k tomu musíte prispôsobiť aj čas . najprv sa telo zahrieva a až po určitom čase začne využívať energiu nahromadenú v organizme . u každého je to individuálne zhruba 40-50 minút . až po tomto čase začne telo spalovať podkožný tuk . ale !!! treba si sledovať tep . pre spalovanie pokožného tuku je najoptimálnejšie držať tep okolo 120 za min. kto nemá tepomer tak točiť tempom pri ktorom to udýcha nosom , teda pohodové tempo . optimálna doba záťaže je 90-120 minút pohodovým tempom . takže jeden film , fotbalový zápas atď . a to trikrát do týždňa . zo začiatku sa môžu nafúknuť nohy ale zhruba po týždni tento anabolický efekt opadne . a zaručujem , že do mesiaca máte minimálne 3-6 kg dole plus kondička budete sa cítiť ovela lepšie . a keď sa trochu oteplí a vytiahnete normálne kolo ,tak ani stovka za deň vás neprekvapí .
Ahojky chcela som sa len opytat daju sa dako premenit kalorie na kg??