Chudnutie pomocou stacionárneho bicykla

Dexter2016

@žužu07 Ahoj, no čo sa týka výsledkov za 1 až 2 mesiace, myslím ,že to reálne je. I keď úprimne 30 minút sa dá vnímať rôzne. Možno nejaké tie kilečká pôjdu dole, ale takisto aj výdrž hore, takže win win. Je to super kardio, takže správne dýchať makať a v každom aspekte sa môžu výsledky objaviť. Myslím, že mimo sezóny, kedy nemôže človek makať na horskom alebo cestnom bicykli.
Čo sa týka otázok, aká značka rotopedov je najlepšia, za mňa osobne Hop Sport alebo potom insportline. To sú také cenovo dostupné a za rotoped by som viac nedal. Prípadne pozrite, napr. tu www.topbyvanie.sk
Celkom dobre a logicky spísaný článok, lebo nie je rotoped ako rotoped a hlavne veľa ľudí si to pletie s cyklotrenažérom, to je drahšia záležitosť a namaká sa na ňom človek viac, lebo sú tam väčšie zotrvačníky - závažia. Takže, ak by chcel mať človek trocha reálnejší zážitok, tak určite cyklotrenažér a nie rotoped.

Pivonka37

V tomto zimnom období využiješ aj stacionárny bike, ale v krajšom počasí určite odporúčam poriadny bicykel a vonku na čerstvom vzduchu bicyklovať. Kilá pôjdu dolu a je to aj super psychohygiena. A so stránkou cyklospeciality.sk mám tiež výbornú skúsenosť, keby si sa náhodou odhodlala kupovať, mrkni tam.