Ahoj!Mám taký menší problém a potrebovala by som poradiť!Na tvári mám malé fúzky a strasne sa zato hambím:(Viem také drobné má každá baba,ale ja mám hnedé vlasy,som biela takže TO STRAŠNE VIDNO:(A už si to aj viacerí všimli:(Neviem čo robiť...skúšala som to vozkom,ale nijak to nepomahalo narástlidlhšie.Kožná mi odporučila laser,ale pomože to?Je to strašne drahé,takže nechcem zbytočne minúť peniaze poraďte prosím čo robiť,a aké máte s laserom skúsenosti..ďakujem...
Depilácia fúzov
ahojte baby aj ja som sa za to vzdy hanbila, dokonca aj pred mojim priatelom, ktoremu som to nikdy nepovedala. Citila som sa hrozne, ale on mi nikdy nic nepovedal a este horsie bolo to, ze mala on zaujem takmer kazda baba. Dlho som s tym nic nerobila, neskor som zacala chodit na vosk, ale to treba opakovat kazde 2 tyzdne a nikdy sa toho natrvalo nezbavite. Teraz chodim na trvalu depilaciu - AURORA.Horna pera stoji 1500 sk a musite to opakovat 8-12x.Hovoria, ze je to natrvalo, no uvidime. Zatial som bola len 3x.Hadam sa toho zbavime raz nie?
a kozmeticka za tych 50korun spravi co? vosk? vsak to boli :D
u kozmeticky to stoji 50sk
tak to mi je jasne uz davno, ze u kozmeticky sa to da spravit, mna zaujimaju ci su dobre tie depilacne pasiky od firmy VEET
fuziky odstranuje kazda kozmeticka..a nieje to ani take drahe
co hovorite na firmu veet? Su dobre tie depilacne pasiky na odstranenie fuzov?
ahojte, no ja som mala vybornu skusenost s depilačné pásiky na tvár, veľmi ľahko používajú chĺpky 5 týždňov nerastú objednala z www.chama.sk (depilacia)
zabudol som pripomenut, ze zenska s fuzikmi ma vzrusuje najviac ked ma fajcii....hmmmmmmmm