Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depilácia fúzov

Príspevok v téme: Depilácia fúzov
16baba

Ahoj!Mám taký menší problém a potrebovala by som poradiť!Na tvári mám malé fúzky a strasne sa zato hambím:(Viem také drobné má každá baba,ale ja mám hnedé vlasy,som biela takže TO STRAŠNE VIDNO:(A už si to aj viacerí všimli:(Neviem čo robiť...skúšala som to vozkom,ale nijak to nepomahalo narástlidlhšie.Kožná mi odporučila laser,ale pomože to?Je to strašne drahé,takže nechcem zbytočne minúť peniaze poraďte prosím čo robiť,a aké máte s laserom skúsenosti..ďakujem...

sralbotka

baby neblaznite, nerieste sa tak strasne, ak vam to prilis vadi okej. ale ak to riesite kvoli ludom co vam na to povedia... nezmysel. prirodzenost je krasna. v dnesnej konzumnej spolocnosti je priserne sledovat honbu za dokonalym telom, tvarou. naco mame mozog? ak vas ma nejaky chlap mat rad broskynova koza mu nebude prekazat ani na tvary. nikto nie je dokonaly

lia

boze aj ja sa potrebujem toho zbavit a mam aj celu bradu.ked som bola mala zacala som si to holit a doteraz neviem ako si to depilovat ked si to musim stale holit a musim chodit do spolocnosti tak ako si to mam nechat narast,?

biba

Ja chodím na laser 1,5 roka,zo začiatku to bolo každý mesiac, teraz chodím raz za tri mesiace.
Jedno sedenie stojí 1500 sk,je to lepšie ako na začiatku,len treba asi stále chodiť,lebo to stále rastie.
Horšie je ,že lekárka stále dvíha cenu,lebo vie,že ste nútení tam chodiť.

lada

ahojte,

chodim na laserovu depilaciu a nie je to sranda, stoji to dost vela penazi, tri sedenia nestacia treba ich minim. 5,a hlavne medzi jednotlivymi sedeniami je 2-3 mesacny interval a nesmies by to opalena a najlesie ked su chlpky uplne tmave a musia byt vo faze rastu to znamena ze min.4-5 týzdnov sa nesmu trhat pinzetovu, strojcekom, voskom , mozu sa iba holit. Tiez som zacala chlpkami na tvari, ale som z toho upustila vazne najlespi je vosk ale nikdy ich nodstranite, voskom ich odstranujem viac ako 4 roky a rastu dalej. Prave som vyskusala laser na inych castiach tela, stoji to strasne vela penazi a treba hlavne trpezlivost. Uvidim, prave som bola na 3.sedeni a cakaju ma dalsie. Inak dost to boli.

citatelka

Ahojte skusali ste na odstranenie chlpkov FACIAL HAIR BUFFER je to dovoz z Francie. Nestoji to vela, a staci raz do tyzdna si odstranit chlpky a trva to ani nie minutu. Lahke odstranenie chlpkov a je dvojaky efekt, ze zaroven vycisti odumretu kozu z tvare, ze ostane krasne jemna. Ja mam tiez tento problem ako kazda zena a vyskusala som uz vsetko mozne, ale neni nad toto. Zabudla som napisat je to malicka skrabka, a v baleni su este prilozene dalsie dva kusy. Jeden kus mi vydrzi tak na 8 mesiacov, takze to vela nestoji a efekt je zaruceny. Neverim ani moc na laser. Na trvale odstranenie chlpkov nic neexistuje. A kto ma tento problem je to nejaka harmonalna porucha a mala by sa dat odstranit a tym padom aj neziaduce chlpky prestanu rast. Len nie preboha si chlpky vytrhavat, pretoze kazdym trhanim chlpok zosilnie.

siss

ahojte.rozmyšlala som o tom co ste tu napisali a tak uvazujem ze 1.: keby som si to dala odstranit laserom iba nad hornou perou ako tvrdila tina tak tam pojdem napriklad na tie tri sedenia aby mi to odstranili a zaplatim za kazde sedenie okolo 2500sk ?alebo je to spolu za tie tri či neviem kolko sedeni.
2.: dam si to kazdy mesiac depilovat voskom tak nezacne mi to po dvoch týždnoch znova rast?a mam potom ist vtedy ked zacnu hned rast -(to by bolo kazdy tyžden) alebo az ked budu take dlhe ako predtym?-(to by bolo trocha blbe? nie? a zbytočne by som za to vyhadzovala peniaze)
3.:alebo si to mam dat odfarbit?ako to bude vyzerat?a ked vypadne niaky a znova narastie nov bude zase cierny.tobudem vyzeat blbo:zlte a cierne chlpky?a co vy si o tom myslite? prosim poradte neviem co si mam vybrat aj z hľadom na cenu.fakt uz neviem co mam robit uz mi to tlaci aj na psychiku ked ze sa mi posmievaju.
PS:kde sa to da ostranit laserom?z miest Zilina, Martin...vopred diky

emma

Prosim vas, neviete niekto nieco o laserovej depilacii? Nemate s tym niektora skusennosti, alebo nepoznate stranky, kde sa dozviem viac? Dakujem

merit

Ahoj S1.to som Gabi.no tak teraz som si az nasla na nete co je to ten pristroj Aurora,lebo s tym mi to bolo robene a ja som sa asi dost pomylila ked som napisala ze vyuziva pulzacne svetlo,lebo ono to je vlastne laserove a radiofrekvencne ziarenie dokopy...Boze a tak som sa zlakla ze vyhadzujem peniaze na blbost,ked som si precitala prispevok od Teba...Ale uz je to fajn,teraz som asi 2 tyzdne po druhom sedeni,a fakt mi je ich vidno menej,teda na jednej strane uz vobec,na druhej strane trocha viac,lebo tam aj predtym som to mala viditelnejsie...Ale urcite mi tam este zo dva razy bude treba ist...