Ahoj!Mám taký menší problém a potrebovala by som poradiť!Na tvári mám malé fúzky a strasne sa zato hambím:(Viem také drobné má každá baba,ale ja mám hnedé vlasy,som biela takže TO STRAŠNE VIDNO:(A už si to aj viacerí všimli:(Neviem čo robiť...skúšala som to vozkom,ale nijak to nepomahalo narástlidlhšie.Kožná mi odporučila laser,ale pomože to?Je to strašne drahé,takže nechcem zbytočne minúť peniaze poraďte prosím čo robiť,a aké máte s laserom skúsenosti..ďakujem...
Depilácia fúzov
mohla by sa znovu dostat tato tema na scenu...nedozvedela som sa, ako to je ked zacnu tie chlpky znovu rast po depilacii. ved to si urcite kazdy vsimne kym ich budem moct zas vytrhnut, tak ako teda, prosim? :(
mam zhruba rovnaku otazku ako julinka... ako to vyzera, ked tie chlpky po voskovani vyrastaju?
Ahojte! ja by som sa chcela opytat a poprosit o radu o odstraneni chlpkov na hornej pere pomocou vosku u kozmeticky.Ako dlho trva kym narastu potom, 2 tyzdne? a ked mi budu chlpky opat rast,tak tam budem mat akoby tmave bodky?a uz vtedy mozem ist ku kozmeticke, ci pockat kym mi nenarastu opat?...sa bojim toho, ze budem mat pokozku drsnejsiu,ako po holeni, ci nie? prosim holky abo niekto poradte mi, ci je fajn vyskusat vosk, potom by som chcela ist na ten laser,no nechcem chodit takto.Mam take male chlpky no zacinaju byt cierne, prosim poradte mi...DAKUJEM...kazdemu...
baby ja vas nechapem, jasne ze treba ist na laser, ten vam chlpky odstrani definitivne, ked do niecoho investovat tak do tohoto
Jnaka, a kde sa da ten depilacny kotuc kupit v drogerii, alebo v elektronike?
mamee too tazke pretoze kazdy sa nam za to vysmieva...keby boli na nasom mieste bolo by to ine... zavidim babam ktore s tymto nemaju problemi..najviac maa trapy co si myslia kamarati chlapci a podobne.. co je najlepsiee s tych rad co ste dali? mnee je trapne aj s rodicmi alebo taq to preberat!!citim sa fakt trapne=( uz neviem co mam robit alee nedovolim nec si zo mna utahuju prosim poradte mi:(
Ahojte, ja mam tiež ten problém začali mi rásť chlpky na brade a viete čo mi pomohlo? Depilátor chlpkov na tvár resp.Depilačný kotúč. Fakt je to učinné ale len na chlpky ktoré ešte neboli nikdy holene alebo nejako inač odstranované, chlpky len zbrusi a pokožka ostane hladká a vydrzi to tak 2-3 týždne ja som velmi spokojna mala som z toho depky ale teraz už v pohode a stálo to len 39sk
cauko baby, voskovanie moze len podporit narastanie opatovnych chlpkov ale este pevnejsich a niekedy tmavsich..skuste Veet Lightening Cream..nanesie sa na potrebne miesto na tvaricke na cca 5 minut - 10 minut..potom ho zotriete, umyjete a chlpky su uplne krasne zosvetlene..efekt je ozaj perfektny..nie som si 100% ista, ci na SVK je na trhu..nestretla som sa este..skuste nejaku fajnu drogerku so sirokym sortimentom tovaru..oplati sa to ..pa
OZAJ ak mate zaujem o AURORU- trvalu depilacu, mozem vam dat cislo, tak sa ozvite. Depiluje sa raz za mesiac v kozmetickych salonoch a robia to zeny, ktore cestuju po celom Slovensku, mozno su prave vo vasom meste a vy o tom neviete.