Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depilácia fúzov

Príspevok v téme: Depilácia fúzov
16baba

Ahoj!Mám taký menší problém a potrebovala by som poradiť!Na tvári mám malé fúzky a strasne sa zato hambím:(Viem také drobné má každá baba,ale ja mám hnedé vlasy,som biela takže TO STRAŠNE VIDNO:(A už si to aj viacerí všimli:(Neviem čo robiť...skúšala som to vozkom,ale nijak to nepomahalo narástlidlhšie.Kožná mi odporučila laser,ale pomože to?Je to strašne drahé,takže nechcem zbytočne minúť peniaze poraďte prosím čo robiť,a aké máte s laserom skúsenosti..ďakujem...

strojík

ahojte, no ja si ich holím:-(, viem že to neni správne ale šup šup so žiletkou a mám pokoj tak 2-3 dni. Čo Vám poviem otras. Už aby niečo vymysleli

svetielko7

ja mam tiez tvaricku taku ako marhulka, jemne chlpky vsade, a na brade mi obcas rastu sem tam nejake cierne chlpky, stale si ich vytrhavam pinzetou...a mam furt dodobanu bradu tak, uvazujem o laseri..a na dhornou perou nemam tmave chlpky, len blondave, ale aj tak mi vadia, mam ich nahusto, z casu na cas si ich strhnem depilacnym pasikom weet..:)

aduliena

Možno máš nejakú hormonálnu poruchu, choď sa dať vyšetriť. A potom by som ti odporučila kozmetičku, buď si dať chĺpky odfarbiť alebo odstrániť voskom.
Ďalšia možnosť je odstránenie laserom, ak ti to financie dovoľujú.

smutna

akože ja som uz v koncoch, v poslednom čase mi narastli a hlavne stmavli chlpky nad hornou perou,vyzeram ako chlap,co s tym?je to strasne vidieť :(

baby

ahojte, baby hja s fuzmi problem nemama, ale na brade mi nieco rastie:(
bokommbrady si sama odfarbujem peroxidom,a na brdu pouzivam orientalnu epilaciu, svetlejsie xlpky zredli,a le tie co som si pre d tym vytrhaval rastu,. menej ale rastu, u niektoryx to ze vraj tiez pomaha na trvalo, ale je to dlhodobe, v salone je tp drahe, tak som sai to kupila,a depilujem sama, uvidime co to spravi:)
urciteexistuje aj nejaky priropdny recept, ale vyrobcovia odxlpovacix prostriedkov to nepustia von :(

6katka6

Ahojte, jedno dievča Janka tu písala, že na problém s chĺpkami na brade jej pomohol depilátor chĺpkov na tvár, resp. depilačný kotúč. Prosím Vás, môže mi niekto o tom napísať niečo viacej, čo to je a tak, pretože ja mám tiež takéto problémy. Ďakujeeem.

moncika

mozno by pomohlo skusit depilacny krem, ale nie klasicky ale urceny na tvar.neviem ci u nas take dostat ale myslim ze ano-mrknite v dm.

lucya

ahojte-tak k CHLPKOM na tvari-ak su dlhe,odfarbenie nepomoze,je ich STALE vidno. holenie v ZIADNOM pripade,po el.ihle ostanu trvale jazvy a laser...preboha,ved to vyse mesiaca musite chodit bud s chlpmi alebo si ich holit a SMOLA,ak laser nepomoze...potom tie holene chlpky ostanu trdsie,tmavsie...takze FAKT NEVIEM,CO ZABERA:-((( aj ja som ZUFALA...
PS: VOSK JE NA TVAR NEPOUZITELNY...ROBI NEPEKNE RANKY A CHRASTY, KTORE SA DLHO HOJA...a velmi to vidno.
TAKZE: mate niekto daku INU METODU?????????????

gugacik3

No trocha menej bolestivy sposob: peroxid vodika a melirovy prasok, nechat posobit 10-15 min a chlpky su svetle...vyzera to prirodzene:D

styledigger

Super riesenim na chlpky, ktore si nechcete holit aby nenarastli hrubsie, je zosvetlovaci krem. Je to krem, ktory zosvetli chlpky napr. na rukach alebo na tvari na neutralnu blond farbu. Efekt je taky, ze pokozka vyzera byt uplne zbavena chlpkov. Vydrzi asi 3-4 tyzdne, potom treba opakovat. Videla som to prvy krat pred 3 rokmi v zahranici a odvtedy sa to pokusam dostat na Slovensko. V pripade, ze chcete vediet viac mi kludne napiste. Bude sa dat kupit uz aj na Slovensku.