Ahoj!Mám taký menší problém a potrebovala by som poradiť!Na tvári mám malé fúzky a strasne sa zato hambím:(Viem také drobné má každá baba,ale ja mám hnedé vlasy,som biela takže TO STRAŠNE VIDNO:(A už si to aj viacerí všimli:(Neviem čo robiť...skúšala som to vozkom,ale nijak to nepomahalo narástlidlhšie.Kožná mi odporučila laser,ale pomože to?Je to strašne drahé,takže nechcem zbytočne minúť peniaze poraďte prosím čo robiť,a aké máte s laserom skúsenosti..ďakujem...
Depilácia fúzov
ahoj mam asi rovnake problemy a skusala som tie internetove stranky ale nejde mi to. ja som tiez bola na depilacii voskom - niektore chlpky to nevytrhlo vobec tie som si vytrhla pinzetou. ale mala som to strasne cervene a vyhodili sa mi tam vyrazky (na hornej pere) - asi nejaka alergicka reakcia. chcela by som skusit to uha.sk ale ako som uz spominala, ta stranka nejde
ja si ich vytrhavam pynzetou.boli to,ale musim to vydrzat aby to nebolo vidiet... vytrhavaj si ich kazdy tyzden,ale nie vsetky,len tak kde tu... bude to ok!
Vsetko, coho sa chcete zbavit, teda aj chlpkov, si dajte odstranit v dnoch, ked Mesiac cuva, efekt vydrzi dlhsie.
ahojte..ja chodím na depiláciu nad hornou perou kadždý mesiac a je to v pohode..niekedy mi to vidno viac a niekedy menej...a stojí to 40sk...ja som spokojná
Caute, tak moj boj s chlpkami: dala som si cast chlpkov na hornej pere odstranit depilacnou ihlou /elektricky/, ale mi zostali drobne jazvicky, ktore mam uz asi 2 roky a stracaju sa len velmi pomaly. Chodim ku kozmeticke na vosky a po odstraneni mi plosku natrie nejakym roztokom, ktory vraj spomali rast chlpkov - fakt spomali, to vidim. Po odstraneni voskom chlpky narastu, ale su urcite slabsie, lebo "cibulka" je zoslabena. A niektore aj nenarastu. Baby, to je hormonova zalezitost. Hlavne u Teva, siss, by som to riesila docasne napr. voskom u kozmeticky, po ustaleni Tvojho vyvoja sa to moze zmenit.
JA SOM POCULA O TEKUTITE , POZRI www.uha.sk , ALE NEVIEM TO GARANTOVAT, NESKUSALA SOM TO.
no ja som bola na depilaciu laserom v Ke vola sa to ze 1.kozmetickodermatologicke centrum,a robene to bolo nejakym pristrojom Aurora,co nie je len laser ale vyuziva aj nejake pulzacne svetlo(ze zachyti aj tie najjemnejsie chlpky a tak...)no a ten kozny lekar mi povedal ze do 2 tyzdnov by mi mali vypadat a uz je to skoro 3 a stale nic...tak ja neviem.a este musim cakat par tyzdnov,aby som na to sedenie mohla ist znova,tak sa chcem opyta,ze ci mi dovtedy tie chlpky,aspon cast,vobec vypadnu.