Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depilácia fúzov

Príspevok v téme: Depilácia fúzov
16baba

Ahoj!Mám taký menší problém a potrebovala by som poradiť!Na tvári mám malé fúzky a strasne sa zato hambím:(Viem také drobné má každá baba,ale ja mám hnedé vlasy,som biela takže TO STRAŠNE VIDNO:(A už si to aj viacerí všimli:(Neviem čo robiť...skúšala som to vozkom,ale nijak to nepomahalo narástlidlhšie.Kožná mi odporučila laser,ale pomože to?Je to strašne drahé,takže nechcem zbytočne minúť peniaze poraďte prosím čo robiť,a aké máte s laserom skúsenosti..ďakujem...

arabelaaa

ahojte baby..prosim vas mohli by ste mi povedat kde by som kupila Hair Off Facial Buffer????a myslite ze je to dobre??...prosim vas poradte mi co mam robit bo som v koncoch...vopred diky..piste mi na e-mail prosim :)

pipina

ahojte..ja by som sa chcela spytat tej baby styledigger ze ci nevie kde by som ten krem mohla kupit..bo ja uz neviem co s tym mam robit..som v koncoch..sa hambim za to..ja by som bola rada kebyze mi povie niekto kde by som ten osvetlovaci krem mohla kupit..bola by som vam vdacna diky zatial :)

nikusqa

ahojte...chcela by som sa opitat co mam robit ak mam nad hornou perou chlpky..velmi ma to trapi lebo mam len 15 rokou ale uz si to vela ludi vsimlo..velmi sa za to hanbim viem ze to ma vela ludi ale predsa...neviem co mam robit na ten laser co sa tu pise ist nechcem a tym voskom no neviem.prosim vas poradte mi ako je to kvalitne ale nie velmi drahe...velmi potrebujem pomoct ozvite sa niektora.....som s toho uz zufala pretoze som si to vitrhavala pinzetou len je to zdlhave olestne a envidrzi to velmi dlho..tak neviem ci mam ist na depilaciu s voskom kolko to vydrzi?? kolko to stoji??

holka11

Ahojte.Baby ja mam tiez taky problem.Nad hornouperou mi rastu drobne chlpky.Z dialky to ani nevidno ale ked sa na seba pozriem z blizka do zrkadla pripadam si ako chlap.Este si to sice na mne nikto nevsimol ale akurat som zacala chodit s jednym chalanom a bojim sa ze si to vsimne napriklad pri bozkavani (to by bol hrozny trapas).Skusila som depilacne pasiky weet sice mi nenarastli chlpky az mesiac co som bola prekvapena ale moc to bolelo a asi 4 dni po strhnuti som mala nad perou hrozny cerveny pasik a vyzerala som ako strasidlo.Ani make up nepomohol.Poradte nieco normalne....:(Som z toho zufala!!....

erin

ahojte
ked si nechcete chlpky vytrhavat, tak vyskusajte zosvetlovac od sally hansen, da sa to objednat na www.depilace.com, ale problem je, ze to neposielaju do SR, tak je dobre, ak mate nejakeho znameho, ktory tam byva, ja som si vytrhavala pinzetou a toto je rychlejsie a do istej miery to chlpky zamaskuje

som_tu

aj ja som mala fuzi a som sa za to inak hambila ale som si to vytrhala pinzetou a je to ok...je to ako trhat si obocie...ale neholte si to lebo to bude este horsie tou pinzetou je to ok aj ked to boli ale treba pretrpiet...

hermine

styledigger, mozem sa ta spytat na meno toho zazracneho kremu na zosvetlenie chlpkov?mam vazne strach cokolvek riesit na tvari pretoze skusenosti s odstranovanim chlpkov na tele ma definitivne presvedcili, ze po akejkolvek metode rastu hrubsie a co sa vosku tyka,pouzivam ho na ruky a mam 3 tyzdne pokoj, ale uz po prvom tyzdni chlpky zacnu pomaly vyrastat a pokozka na ruke je vtedy ako keby si hladkal jezka aj ked na pohlad este stale vyzera pekne a 'bezchlpato'

gina47

Ahoj,baby.No tak ja si to trham pinzetou...Lebo je to strasne,mala som s toho take komplexi ze som s tym rychle musela nieco spravit,bolo to prve co mi napadlo a zbavi ma ich to tak na tyzden.

kačenka

ahoj ja mam taky problem ze kamaratka ma nahovorila na depilaciu fuzikov s depilacnymi pasikmi veet na tvar lenze mi tam zostal vosk a mam teraz celu stranu cervenu a neviem si dat dole ten vosk vyzeram jak strasidlo,prosim poradte mi ako si to mam aspon osetrit.Dakujem