Ahoj!Mám taký menší problém a potrebovala by som poradiť!Na tvári mám malé fúzky a strasne sa zato hambím:(Viem také drobné má každá baba,ale ja mám hnedé vlasy,som biela takže TO STRAŠNE VIDNO:(A už si to aj viacerí všimli:(Neviem čo robiť...skúšala som to vozkom,ale nijak to nepomahalo narástlidlhšie.Kožná mi odporučila laser,ale pomože to?Je to strašne drahé,takže nechcem zbytočne minúť peniaze poraďte prosím čo robiť,a aké máte s laserom skúsenosti..ďakujem...
Depilácia fúzov
ahoj prosim ta mohla by so mi povedat ci je ten facial.. dostupny v drogeriach?
ahoj. prosim ta a kde kupim to facial hair buffer??? v drogerii? prosim ta napis mi kde to mozem dostat???
no bez srandy, mala by si obmedzit TESTOSTERON
ahojte, no ja som mala vybornu skusenost s epilaciou diodovym laserom, mala som cierne fuziky, bola som zatial na troch sedeniach, a teraz to tam stoji len 900 korun v akcii. Po troch sedeniach mi uz nic nerastie. Bola som v Chirmede v Bratislave, na Zamockej. Ani to vobec nebolelo, ked chcete tak vam to natru takym kremom proti bolesti
ľudia a ja mam tiež fuziky take drobne...a moja kamoška sa mi za to stale smeje...ale už si zvykla že ma to nenaštve tak mi to prestala vravieť :) ale fakt ľudia ake som ja z toho mala depky....a už v pohode.
caute baby, netrapte sa pre to, ja ich mam dokonca cierne, lebo mam cierne vlasy. podla mna nieje na tom nic skarede, a ti povrchni chlapi, ktorym to vadi sa mozu strcit! Je to super, ved aj ta znama maliarka Frida ich mala a bola na ne hrda. Mala dokonca aj zrastene obocie, a aka bola ziadana!!! A v zivote toho dokazala velmi vela a nijak ju to neobmedzovalo!
lenusik,ja to robim tiez pinzetou a uz mi ani nerastu.asi sop porusila korienky alebo ich vytrhla a mam pokoj.
Ahojte, mohli by ste mi prosim poradit ... ked sa holim v oblasti bikin sa mi vyhadzuju vyrazky, hlavne v tej oblasti kde su zarezy nohaviciek... uz neviem co s tym... stale to kremujem, zjemnujem ale uz fakt neviem co mam robit. Ak by som sa rozhodla pre depilaciu bikin... to akoze mam na sebe nohavicky ci nie... vdaka ak niekto poradi. :))