Preco tolko ludi chce zakladat rodinu? Staranie sa o deti je castokrat nevdacna robota, tak preco si nicit nervy tolkymi povinnostami, co sa tyka ci uz vychovy deti, alebo zabezpecovania financii atd.? Viem si predstavit pekny vztah 2 ludi, kde nie su ziadne deti, zda sa mi to ovela lepsie a clovek ma aj viac casu na seba.
Ale predpokladam, ze vacsina ludi nedokaze potlacit pud "zachovania druhu" tak preto vsetci zakladaju rodiny, ale mna osobne tato myslienka nelaka.
Rodina ano/nie
ale tym som nechcela povedat, ze postava je prednejsia, ale to, ze mnohe zeny sa totalne oddaju detom a tie deti sa na ne zial aj tak po case vykaslu, najdu si kamosov a ine zaluby. a tak ta zanedbana zena aj tak ostane sama, ako ta moja kamoska, lebo manzel ju kvoli mladsej opustil
osobne takú poznám, ktorá po návrate z pôrodnice šla hneď do fitka namiesto toho, aby sa doma starala o miminko. a kojenie? veď predsa si nedá ocmúľavať prsia.
v takomto prípade je fakt lepšie deti nemať.
presne tak, pre mlade dievcata je vyzor to najdolezitejsie a nedokazu si predstavit ze by pribrali a nevyzerali in. ale po tej 20 si uvedomia ze to nie je najdôlezitejsie, krasa casom aj tak odide, dôlezite su ine hodnoty. a najviac milujem take hlasky ze- nekaz si postavu kvoli dietatu. mnoho zien ani nedojci svoje vlastne dieta aby si neskazili prsia. pritom je to len klise, zmeny nie su az take, u niektorych zien su to dokonca zmeny k lepsiemu. a priberiete ci s detmi ci bez. dôlezite nie su kila ale ako sa citite. a ci sa dokazete usmievat na svet.
no pre niekeho je možno dôležitejšie tip top postava a originál adidasy....
nikdy som nemala ideálnu postavu, ale pred tehotenstvom to bolo o 20 kg menej. a aj keď by som sa ich chcela zbaviť a nedarí sa mi to, tak by som to nikdy nechcela vrátiť späť a vymeniť za môjho synčeka. poznám tridsiatničku, ktorá je chorobne závislá na tom, aby dobre vyzerala a aj napriek tomu, že vyzerá ako barbina nie je šťastná. aj by chcela rodinu, ale nemá s kým. a hoci otvorene opovrhuje ľuďmi s kilami navyše do očí mi povedala, že mi závidí.
no zalezi, ja ked pridem ku kamoske, ktora mala deti v 20tke, privita ma 100kilovou postavou a vo vytahanych teplakoch. a to ma len 30 rokov. ale je to asi individualne.
rozvodovost je vyssia tam kde su deti, pretoze kym su len sami dvaja staraju sa len o seba a svoje zaujmy. ked pridu deti,treba zivot prisposobit detom, treba sa o nich starat, zmenit sa. a to chlapi obycajne nie dobre znasaju. nie vsetci samozrejme. pridu hadky, nevery, rozchod. urcite je velmi dôlezite vybrat si pre zivot toho spravneho partnera. potom aj vychova deti je harmonickejsia a kvalitnejsia.
Hm, pytas sa, preco ludia maju deti - z toho, co vidim okolo, tak ich maju preto, lebo ich jednoducho chcu mat, alebo ich chcu mat preto, lebo sa im pacilo babatko v kociku, ktore je v rodine alebo ich maju neplanovane. Ja si v prvom rade myslim, ze je to manzelstvo, co by mlo fungovat na jednicku, vztah. Dieta by malo byt dalsim stupienkom v manzelstve, preto, lebo dotycneho cloveka milujes a chces s nim byt spaty este viac, tak mas dieta. Tak to vidim ja. Ked nie su deti, dobre na tom je to,ze ma zena aspon istotu, ze je s nou muz pre nu, nie kvoli detom...A statistiky ukazali, ze rozvodovost je ooooovela vyssia tam, kde su deti...
Jajka001,krásne si to napísala.ja tiež patrím do tvojej kategórie-"30",3 deti,a mimochodom,ešte jedno chceme,a tí,čo ma ešte nepoznajú,si myslia,že som akurát zmaturovala.
to je normalne ze 17rocne deti nechcu mat deti ved su na to este mladi a chalani obzvlast, tym to trva ovela dlhsie kym pocitia taku tuzbu po dietati ako dievcata
lea nie je pravda ze matky v 30 vyzeraju na 50. ja mam 29 a vyzeram na 18. moja mama ma 3 deti, 60 rokov a vyzera na 50. a poznam vela matiek co vyzeraju velmi mlado. to nie je o detoch ale o pristupe k zivotu.
ja som deti vzdy chcela, poznam ludi co deti nikdy nechceli a respektujem to. kazdy podla svojho vyberu.
ale zato take male vonave babatko stoji za zvazenie, fgf