Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rodina ano/nie

Príspevok v téme: Rodina ano/nie
fgf

Preco tolko ludi chce zakladat rodinu? Staranie sa o deti je castokrat nevdacna robota, tak preco si nicit nervy tolkymi povinnostami, co sa tyka ci uz vychovy deti, alebo zabezpecovania financii atd.? Viem si predstavit pekny vztah 2 ludi, kde nie su ziadne deti, zda sa mi to ovela lepsie a clovek ma aj viac casu na seba.
Ale predpokladam, ze vacsina ludi nedokaze potlacit pud "zachovania druhu" tak preto vsetci zakladaju rodiny, ale mna osobne tato myslienka nelaka.

lea

ale tym som nechcela povedat, ze postava je prednejsia, ale to, ze mnohe zeny sa totalne oddaju detom a tie deti sa na ne zial aj tak po case vykaslu, najdu si kamosov a ine zaluby. a tak ta zanedbana zena aj tak ostane sama, ako ta moja kamoska, lebo manzel ju kvoli mladsej opustil

tinka228

osobne takú poznám, ktorá po návrate z pôrodnice šla hneď do fitka namiesto toho, aby sa doma starala o miminko. a kojenie? veď predsa si nedá ocmúľavať prsia.

v takomto prípade je fakt lepšie deti nemať.

jajka001

presne tak, pre mlade dievcata je vyzor to najdolezitejsie a nedokazu si predstavit ze by pribrali a nevyzerali in. ale po tej 20 si uvedomia ze to nie je najdôlezitejsie, krasa casom aj tak odide, dôlezite su ine hodnoty. a najviac milujem take hlasky ze- nekaz si postavu kvoli dietatu. mnoho zien ani nedojci svoje vlastne dieta aby si neskazili prsia. pritom je to len klise, zmeny nie su az take, u niektorych zien su to dokonca zmeny k lepsiemu. a priberiete ci s detmi ci bez. dôlezite nie su kila ale ako sa citite. a ci sa dokazete usmievat na svet.

tinka228

no pre niekeho je možno dôležitejšie tip top postava a originál adidasy....

nikdy som nemala ideálnu postavu, ale pred tehotenstvom to bolo o 20 kg menej. a aj keď by som sa ich chcela zbaviť a nedarí sa mi to, tak by som to nikdy nechcela vrátiť späť a vymeniť za môjho synčeka. poznám tridsiatničku, ktorá je chorobne závislá na tom, aby dobre vyzerala a aj napriek tomu, že vyzerá ako barbina nie je šťastná. aj by chcela rodinu, ale nemá s kým. a hoci otvorene opovrhuje ľuďmi s kilami navyše do očí mi povedala, že mi závidí.

lea

no zalezi, ja ked pridem ku kamoske, ktora mala deti v 20tke, privita ma 100kilovou postavou a vo vytahanych teplakoch. a to ma len 30 rokov. ale je to asi individualne.

jajka001

rozvodovost je vyssia tam kde su deti, pretoze kym su len sami dvaja staraju sa len o seba a svoje zaujmy. ked pridu deti,treba zivot prisposobit detom, treba sa o nich starat, zmenit sa. a to chlapi obycajne nie dobre znasaju. nie vsetci samozrejme. pridu hadky, nevery, rozchod. urcite je velmi dôlezite vybrat si pre zivot toho spravneho partnera. potom aj vychova deti je harmonickejsia a kvalitnejsia.

hmmmm

Hm, pytas sa, preco ludia maju deti - z toho, co vidim okolo, tak ich maju preto, lebo ich jednoducho chcu mat, alebo ich chcu mat preto, lebo sa im pacilo babatko v kociku, ktore je v rodine alebo ich maju neplanovane. Ja si v prvom rade myslim, ze je to manzelstvo, co by mlo fungovat na jednicku, vztah. Dieta by malo byt dalsim stupienkom v manzelstve, preto, lebo dotycneho cloveka milujes a chces s nim byt spaty este viac, tak mas dieta. Tak to vidim ja. Ked nie su deti, dobre na tom je to,ze ma zena aspon istotu, ze je s nou muz pre nu, nie kvoli detom...A statistiky ukazali, ze rozvodovost je ooooovela vyssia tam, kde su deti...

---

Jajka001,krásne si to napísala.ja tiež patrím do tvojej kategórie-"30",3 deti,a mimochodom,ešte jedno chceme,a tí,čo ma ešte nepoznajú,si myslia,že som akurát zmaturovala.

jajka001

to je normalne ze 17rocne deti nechcu mat deti ved su na to este mladi a chalani obzvlast, tym to trva ovela dlhsie kym pocitia taku tuzbu po dietati ako dievcata
lea nie je pravda ze matky v 30 vyzeraju na 50. ja mam 29 a vyzeram na 18. moja mama ma 3 deti, 60 rokov a vyzera na 50. a poznam vela matiek co vyzeraju velmi mlado. to nie je o detoch ale o pristupe k zivotu.
ja som deti vzdy chcela, poznam ludi co deti nikdy nechceli a respektujem to. kazdy podla svojho vyberu.