Preco tolko ludi chce zakladat rodinu? Staranie sa o deti je castokrat nevdacna robota, tak preco si nicit nervy tolkymi povinnostami, co sa tyka ci uz vychovy deti, alebo zabezpecovania financii atd.? Viem si predstavit pekny vztah 2 ludi, kde nie su ziadne deti, zda sa mi to ovela lepsie a clovek ma aj viac casu na seba.
Ale predpokladam, ze vacsina ludi nedokaze potlacit pud "zachovania druhu" tak preto vsetci zakladaju rodiny, ale mna osobne tato myslienka nelaka.
Rodina ano/nie
pyzamko, lakava to vec..:)))
preda ty, aby som vedel, ako moc ta pobolieva hlava..;-)
Do kelu, to ešte aj o tomto ideme filozofovať? Tak to už nie, to už končím.To je už na mňa priveľa toľko múdrosti v túto neskorú nočnú hodinu, sice aj o tom by sa dalo polemizovať, či je to hodina skorá, čí neskorá, podľa toho ,ako sa to vezme....premýšľajte, milí moji filozofovia, idem sa už prezliekať do pyžamka!
kto má koľko detí?
lenuliatko, a ako moze nestrany pozorovatel vediet, ze nie si ja?..to vies iba ty a ja..:D
tak to by si bol riadny schizofrenik :-))
kolko mas deti?..ak to mozes povedat
no ani mnou aj som tiez zaregistrovana....vtipalek :))
:):):)
vies kolkokrat si mozem vyrobit fiktivny mail, a kolkokrat sa registrovat pod roznymi nickmi?..a potom si viest sam so sebou nekonecne debaty..