Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rodina ano/nie

Príspevok v téme: Rodina ano/nie
fgf

Preco tolko ludi chce zakladat rodinu? Staranie sa o deti je castokrat nevdacna robota, tak preco si nicit nervy tolkymi povinnostami, co sa tyka ci uz vychovy deti, alebo zabezpecovania financii atd.? Viem si predstavit pekny vztah 2 ludi, kde nie su ziadne deti, zda sa mi to ovela lepsie a clovek ma aj viac casu na seba.
Ale predpokladam, ze vacsina ludi nedokaze potlacit pud "zachovania druhu" tak preto vsetci zakladaju rodiny, ale mna osobne tato myslienka nelaka.

lea

fgf, naozaj je to tema na zamyslenie, myslim ze hlavnym dovodom preco ludia maju deti je rozmnozovaci pud, inak to nevidim. lebo mat deti sa logicky nevyplati. znicis sa pre ne, nespis, mozes sa rozkrajat, aby si ich financne zabezpecil, a deti ta maju aj tak v pazi, len co vyrastu z plienok.

nellka

ach tááák, nehanbi sa, teraz sa hanbím ja, však to bola vlastne moja fantázia...Nellka, Nellka, ide to s tebou dole vodou...A Mrvulka, ty aké samjlíky hľadáš? :)

filozof

myslel som na moje, ze musim uz aj ja don zapadnut..ale priznam, ze myslienkou mi chvilkovo preblesklo aj tvoje..prepac..hanbim..:)

nellka

už som to tu raz písala, mám dve deti, prečo? A nemám žiadne sexi pyžamo, vidím, že tvoja fantázia funguje na výbornú:)