Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rodina ano/nie

Príspevok v téme: Rodina ano/nie
fgf

Preco tolko ludi chce zakladat rodinu? Staranie sa o deti je castokrat nevdacna robota, tak preco si nicit nervy tolkymi povinnostami, co sa tyka ci uz vychovy deti, alebo zabezpecovania financii atd.? Viem si predstavit pekny vztah 2 ludi, kde nie su ziadne deti, zda sa mi to ovela lepsie a clovek ma aj viac casu na seba.
Ale predpokladam, ze vacsina ludi nedokaze potlacit pud "zachovania druhu" tak preto vsetci zakladaju rodiny, ale mna osobne tato myslienka nelaka.

tinka228

nie nemyslela som to tak, že nehodí. keď už budú deti sebestačné tak prečo nie. ja by som sa ani nevedela uvoľniť niekde von keby som si predstavila, že náš drobec niekde plače a kričí mamááá a ja sa niekde rehocem. možno to tak vnímam preto lebo mám len jedno dieťa (zatiaľ) a ešte malé.

nellka

Mrvulka, ja neviem...podľa mňa sa chlapi radi tak trocha hrajú na blbečkov, my si to radšej všetko potom urobíme samé, s ničím ich neotravujeme a oni sú na seba pyšní ,ako to šikovne vymysleli:)
A myslela som tým hlavne to žiarlenie na deti...to mi príde úplne nechutné.

jajka001

lea to som nepochopila ze muz moze manzelku zmenit ale dieta nie...partner ti zmeni zivot to je jasne, ale dieta ti ho prevrati uplne naruby, s narodenim dietata sa ti uplne zmenia zivotne priority...teda ak si normalna zena a nie prefintena barbie.
pri malych detoch naozaj toho casu na starostlivost o seba nie je ale ak mas partnera s ktorym si rozumies a ktory ta lubi pre to aka si a nie preto ako vyzeras tak nejake to kilo navyse a nenamalovanu tvar znesie bez problemov :)

tinka228

hmmmmmm vy doma chodíte vo večernej toalete, keď si napísala že furt ju vidí v teplákoch...:-))

ak by ma pre toto opustil manžel, tak by mi za ním nebolo ani trochu ľúto. on sa stará aby sme mali z čoho žiť a ja zase aby sme žili v príjemnej domácnosti. a vôbec mi nevadí, že nikam nechodíme. myslím tým večer niekde si posedieť. toho sme si užili pred tým ajajaj. poznám takých čo si deti "odkladajú" na noc k babkám len aby si mohli vyhodiť z kopýtka. ja tiež zaniesiem malého k babke, ale len vtedy ak potrebujem ísť niečo vybaviť a nie sa zabávať.

nellka

Mrvulka- sa tu smejem:) Žiadne najprv manžel, bože, veď zase nerobme z tých chlapov takých blbcov! To dieťa predsa tiež chceli, veď sú to naši rovnocenní partneri, nie deti...aj keď viem, že sú aj chlapi, kt. žiarlia na svoje deti...Ja som sa s tým nestretla, ale už len pri predstave takého chlapa sa mi otáča žalúdok...ble